Celebs

Deze celebrities werden geweigerd door modeontwerpers

We hebben allemaal wel het verhaal van Melania Trump en Sophie Theallet gehoord: de designer weigerde Melania te voorzien van kleding. Je verwacht het niet, maar er zijn meer celebrities geweigerd door designers. Zelfs de celebrities waar wij zó fan van zijn, we kunnen het niet geloven… De volgende artiesten werden geweigerd door bekende modeontwerpers. 

Kim Kardashian1. Kim Kardashian
Ja, zelfs Kim K is geweigerd. Wie had dat ooit gedacht? Tijdens een shoot voor Elle was het een behoorlijke uitdaging Kim Kardashian van kleding te voorzien, vertelt fashion director Nicola Formichetti. Meerdere designers weigerde hun kleding uit te lenen toen ze hoorden voor wie het was. Volgens Nicola is dit een lage actie in de modewereld. 

beyonce
2. Beyoncé
Vorig jaar ontving Beyoncé de Council of Fashion Designers of America award (zo, dat is een hele mond vol). Tijdens haar speech deed ze een boekje open over de manier waarop het vroeger bij haar en de meiden van Destiny’s Child ging. Haar moeder moest alle kostuums zelf naaien, omdat designers geen donkere meiden met curves wilden kleden. Ze bedankt daarom haar moeder voor het maken van de kostuums nadat ze bij elke showroom was afgewezen. Nu staan alle ontwerpers in de rij om een steentje bij te dragen aan de outfit van Queen B.

Cardi B
3. Cardi B
Cardi B liet in een recent interview weten dat ze te maken heeft met designers die haar niet willen kleden, omdat ze niet de ‘perfecte’ it-girl is. Ze vertelde aan TeenVogue dat ze door veel merken is afgewezen. Dankzij haar hit ‘Bodak Yellow’ waarin ze rapt over Louboutins (these are bloody shoessss) pieken de verkoopcijfers van Christian Louboutin enorm, soms met wel 217%. Louboutin liet weten dat ze niet afwisten van Cardi B en haar nummer, yeah right…

Khloe kardashian
4. Khloé Kardashian
Niet alleen Kim, maar ook Khloé Kardashian had moeite het vinden van kleding voor shoots. “Voordat ik zoveel afviel was er altijd weinig kleding voor mij. De stylistes vonden het te veel moeite om kleding voor mij te lenen, omdat dit vaak geweigerd werd. De focus lag altijd op Kim en Kourtney, en zo extreem dik was ik niet eens!” vertelt Khloé tegen Harper’s Bazaar. 

via GIPHY

Bron: buzzfeed.com, harpersbazaar.com, people.com | Beeld: Brunopress