Celebs

Bizar! Dit is de beauty en stijl evolutie van Kylie Jenner

Queen Kylie is de afgelopen jaren heel wat veranderd. Ze is niet vies van een implantaat hier of een spuitje daar. Resultaat mag er zijn, want Kylie is een van de meest invloedrijke tieners van dit moment. Ze heeft een lange weg afgelegd van het schattige zusje naar een fierce powervrouw. Het verschil is echt bizar, kijken jullie mee? 

Kylie in 2009
KylieHelemaal links zien we de piepjonge Kylie. Make-up is ver te zoeken, ze heeft alleen een beetje lipgloss en wat eyeliner op. Ze poseerde hier samen met haar Kardashian zussen. Zo te zien hebben ze allemaal een glow-up gehad. 

Kylie in 2010
Kylie

Samen met haar zus Kendall poseert ze hier, dit is een van de eerste keren dat we Kylie op de rode loper zien. Zo te zien is ze nog steeds fan van haar lipgloss en haar lokken, ze is niet veel veranderd. Wij vinden haar super cute op deze foto!

Kylie in 2011
Kylie

In 2011 ontdekte Kylie de make-up. Ze droeg ineens foundation en bronzer, ook tekende ze haar wenkbrauwen bij en gebruikte ze oogschaduw. De lipgloss blijft haar favoriet, vandaar de lipkits zeker?

Kylie in 2012
KylieKylieKylie heeft hier nog steeds een jong koppie, maar wel mét glam. Ze besteed duidelijk meer aandacht aan haar make-up. Ze gebruikt veel glowy producten, zoals highlighter en een glanzende lipgloss. 

Kylie in 2013
KylieKylieIn 2013 begint ze al meer op de Kylie te lijken die we nu kennen. Ze is fanatiek aan het contouren, dat heeft ze vast van haar grote zus geleerd… Kylie rockt de rode loper keer op keer, ze straalt. 

Kylie in 2014
KylieKylieIn 2014 vond de grote verandering plaats en de eerste fillers werden in haar lippen gespoten. Queen Kylie has arrived… Je herkende Kylie aan de iconische boblijn met groene dipdye, ze heeft hiermee een grote trend gezet. Wedden dat jij ook overwoog je haar zo te verven? Wij in ieder geval wel. 

Kylie in 2015
KylieKylieKylie verscheen overal als een echte diva. 2015 is ook het jaar dat ze voor het eerst haar felbegeerde lipkits lanceerde. Ze was te herkennen aan haar plumpy lips die altijd in de mooiste nude kleuren gehuld waren. Eindelijk konden wij deze kleuren ook kopen, Kylie Cosmetics is geboren. 

Kylie in 2016
KylieKylieKylie
In 2016 ruilde Kylie haar bruine coupe in voor blonde lokken. Ze verscheen dat jaar voor het eerst op het MET Gala en ze stelde niet teleur. Haar jurk, haar en make-up waren on fleek! Die chunky boblijn kan ze heel goed hebben. 

Kylie in 2017
KylieKylieIn 2017 stal Kylie wederom de show op het MET Gala, ze droeg een blonde pruik. Kylie heeft in 2017 bijna alle haarkleuren gehad, het was het jaar van de pruiken. Eerlijk is eerlijk, ze kan alles hebben. 
Als je het zo naast elkaar ziet is het een behoorlijke metamorfose. We zijn nu inmiddels negen jaar en heel wat fillers verder, wij zijn benieuwd hoe Kylie er in 2018 uit zal zien. Eén ding is zeker: full glam, no matter what. 

Beeld: Brunopress