Celebs

7x de mooiste looks van Kylie Jenner

Kylie is dé it-girl van het moment, daar kunnen we eenmaal niet omheen. Ze mag dan wel de jongste Kardashian-Jenner telg zijn, maar met een flink aantal volgers op Instagram weet ze veel miljoenen mensen te inspireren met haar looks. Omdat we een enorme fan zijn van Kylie haar kledingstijl, hebben we haar beste looks bij elkaar gezocht. Lees verder als je benieuwd bent naar welke dit zijn! 

Als Halloween kostuum wist Kylie de look van Christina Aguilera uit de clip ‘Dirrty’ te kopiëren. Wij moeten zeggen dat het goed is gelukt, want we zien bijna geen verschil tussen de twee.

Met een poederroze satijnen rok en cropped top ziet Kylie er chique uit. Zelfs haar haren matcht ze met haar outfit, door het poederroze te verven. De look wordt afgemaakt met een paar bruine hoge laarzen en bontjas. 
 

De it-girl rockt de broekpakken trend en ziet er super chique uit als je het ons vraagt! Onder het pak draagt ze een satijnen top, erg mooi! Met een paar mooie pumps en een bruine leren tas is Kylie’s look compleet. 
 

Deze prachtige jurk met steentjes accentueert het lichaam van de jongste Kardashian-Jenner telg. Haar lichaam komt er hierin prachtig uit! 

Een casual maar girly outfit van Kylie. Ze combineert een spijkerrok en een witte top met lange mouwen. Hierboven draagt de blonde schone een pastelblauwe leren jas met bewerkingen erop. 
 

Dat Kylie erg van neutrale tinten houdt is geen geheim meer. Op de foto hierboven zien we haar in een nudekleurige korte rok en cropped top. Ze combineert dit met een lange legergroene vest en Yeezy laarzen van Kanye West. 
 

All black everything. De beautyqueen weet zelfs een compleet zwarte outfit te rocken. 
 

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Must reads 👀