Lifestyle

Overzeese liefde: ‘Hij was de eerste die zo zorgzaam was voor mij’

Heb jij tijdens je vakantie ooit een lover ontmoet? Was het een local of een Nederlander? Zijn jullie nog steeds samen of was de afstand te ver? In deze rubriek delen Girlscene lezeressen hun ervaring met een vakantieliefde. Vandaag het verhaal van een Rita in België.

Hongaarse crush
Mijn vakantieliefde kreeg ik deze zomervakantie. Samen met mijn beste vriendin en haar familie ging ik naar een camping in België. Daar kwamen we in contact met allerlei kinderen en ook een Hongaarse jongen en zijn beste vriend… We stelden onszelf aan elkaar voor en mijn vriendin vertelde aan de jongen dat ik ook Hongaars was.

Onafscheidelijk
We gingen samen met zijn vieren een paar dagen elke dag met elkaar om en mijn crush zat constant te smoezen met de andere jongen om mijn aandacht te krijgen. Uiteindelijk gingen we weer terug naar huis, maar we wisten niet zeker of we elkaar écht leuk vonden. Ik appte hem hoe ik mij voelde en we kregen verkering.

Hongarije
In de vakantie zocht ik hem op en het voelde direct weer zó vertrouwd. Ik ben slechthorend en daar moest hij natuurlijk rekening mee houden. Daarom stelde hij mijn moeder allemaal vragen over hoe hij sommige dingen moest aanpakken. Hij was de eerste die zo zorgzaam was voor mij. Onze tijd samen was super leuk. We hebben veel geknuffeld en hebben tijdens de zonsondergang gezoend.

Jouw verhaal op Girlscene?
Vertel jouw verhaal in minimaal 350 woorden en maximaal 600 woorden en mail dit naar danique@girlscene.nl met als onderwerp ‘vakantieliefdes’. En wie weet lees jij binnenkort jouw verhaal terug op Girlscene. Voor meer informatie check dit artikel.

Beeld: iStock

Must reads 👀