Films & Series

Daar is ‘ie dan: de trailer van de tweede Mamma Mia! film

Meezingen, zwijmelen en swingen: dat is de Mamma Mia! film in een notendop. Grote kans dat je deze film al meerdere keren hebt gezien. Je wordt er gewoon vrolijk van! Daarom sprongen we ook een gat in de lucht toen we hoorden dat Mamma Mia! een vervolg krijgt. Meryl Streep, Amanda Seyfried, Colin Firth en Pierce Brosnan kruipen terug in de huid van hun personages en hebben hun gouden keeltje weer goed gebruikt. We can’t wait!

Het tweede deel heet – heel toepasselijk – Mamma Mia! Here We Go Again en is een voorloper op het eerste deel. Whut?! Jep, de film gaat terug in de tijd. Donna, vertolkt door Meryl Streep, legt haar uit hoe het komt dat ze drie mogelijke vaders heeft. De film belooft weer net zo swingend én romantisch te worden als de eerste. Helaas moeten we nog wel even wachten tot we de film kunnen zien, Mamma Mia! Here We Go Again draait vanaf 19 juli 2018 in de bioscoop. 

Let op: spoiler!
In de trailer is te zien dat Donna van de partij is, maar als je goed luistert dan hoor je dat er over haar wordt gesproken alsof ze niet meer in leven is. Nooo! Of dit echt zo is moet nog blijken, maar we houden er vast rekening mee… 

Beeld: Brunopress