Health

Fit zonder sportschool: 5 workouts van 10 minuten

Een killerbody willen we allemaal wel, maar elke dag uren in de sportschool? Dat zien we écht niet zitten! Een paar gerichte oefeningen zijn genoeg om jouw lichaam in shape te houden. Je hebt vast wel een gaatje voor deze workouts, ze kosten je namelijk niet meer dan 10 minuten. 

De nachtbrakers doen het voor het slapen gaan en de vroege vogels in de ochtend, met deze workouts ben je binnen een mum van tijd fit. Jezelf naar de sportschool slepen is nogal een opgave, maar even tien minuutjes oefeningen doen is voor niemand een probleem. Trek die yogapants aan en ga ervoor!
WORKOUT 1 : FULL BODY

Deze workout kost maar tien minuten van je tijd en daarin train je het hele lichaam, say whut?! De trainster Andrea Orbeck heeft veel Victoria’s Secret modellen aan hun dreambody geholpen. Door elke dag deze workout te doen kom je steeds dichter bij jouw Victoria’s Secret lichaam, klinkt ons als muziek in de oren…

WORKOUT 2: BILLEN

Wie droomt er niet van een booty á la Kim K? De silliconen implantaten laten we links liggen en we trainen erop los. In tien minuten werk je met trainster Rebecca-Louise aan die killerbutt. Zo staat die strakke spijkerbroek nét even iets leuker.

WORKOUT 3: BOVENBENEN

Wil jij van dat bovenbeen-vet af? Dan is dit jouw workout! Dit is geen workout om van die gespierde bovenbenen te krijgen, maar juist om de binnenkant van de benen strakker te maken. Squat die thighgap tegemoet! 

WORKOUT 4: BUIK

Die keiharde sixpack vergt urenlang trainen in de sportschool, dit hebben wij dus al lang opgegeven. Toch staat een strakke buik nog steeds bovenaan onze wishlist, met deze workout kom je steeds dichterbij die platte buik. 

WORKOUT 5: ARMEN

Heb jij ook het gevoel dat er kipfilets onder je arm bungelen? Dan kan deze workout je een handje helpen. Je hebt er alleen dumbells voor nodig, bij de Action scoor je deze voor een prikkie. Als je echt een noodoplossing moet verzinnen werken flesjes water ook prima! 

Beeld: iStock