Beauty

Dit is dé exacte kleur lipstick van Cheryl Blossom uit Riverdale

Alle kijkers van de Netflixserie Riverdale weten na het zien van de titel meteen over wie we het hebben. Het populairste meisje (lees: bitch) van Riverdale High en aanvoerder van de River Vixens: Cheryl Blossom. Denk je aan Cheryl, dan denk je rode lippen. Wij zijn achter het grote geheim van Cheryl gekomen, namelijk welke prachtige lipkleur zij draagt. 

Cheryl Blossom is een van de hoofdpersonen in Riverdale. Ze gaat nergens heen zonder haar signature rode lippen en draagt altijd rood, écht altijd. De Blossoms hechten veel waarde aan hun tradities en Cheryl vooral aan haar rode lippen. De familie Blossom staat bekend om hun rode haren en Cheryl is daar hartstikke trots op. 

via GIPHY
Cheryl Blossom wordt gespeeld door de beeldschone actrice Madelaine Petsch. Madelaine heeft aan Teen Vogue verklapt welke lipkleur zij draagt als ze in de huid van Cheryl Blossom kruipt. Dit is namelijk *trommelgeroffel* de liquid lipstick van Lime Crime in de kleur Red Velvet. Ze is dol op deze liquid lipstick omdat hij niet smudged en heerlijk aanvoelt op de lippen.cheryl blossom lipkleurZie jij liever de nude lippen van Cheryl Blossom? Ook deze heeft Madelaine prijs gegeven. Als Cheryl gaat voor een neutrale lipkleur gebruikt zij dezelfde liquid lipstick van Lime Crime in de kleur Riot of Mac’s lipliner in Spice. Deze producten hebben een prachtige bruin/rode kleur. Madelaine deelt nog een simpele truc met ons: als zij liever een glossy look op haar lippen heeft smeert ze er een beetje Nivea Lip Balm overheen. Cheryl blossom riverdaleDe liquid lipsticks kun je kopen via de website van Lime Crime voor slechts €8,49, yay! Wij weten wel wat we vanavond gaan bestellen… Voor een prikkie draag jij Cheryl Blossom’s signature lipkleur. Wij hadden toch wel een duurder product verwacht van Riverdale’s rich bitch

Bron: cosmo.ph, teenvogue.com, seventeen.com | Beeld: Brunopress