Lifestyle

11x waarom je zo ontzettend veel van je moeder houdt

De engel des huize, de redder in nood en de liefste persoon op aarde: je moeder. Wat hou je toch van haar. Ze helpt je waar nodig en weet altijd precies wat je wil. Hoe doet ze het toch? Eén ding is zeker: je kunt absoluut niet zonder haar. Om deze reden hebben wij voor jou opgeschreven waarom je zoveel van je moeder houdt. Dus schuif dit artikel maar even onder haar neus. 

1. Ze koopt dingen, omdat je ooit hebt gezegd dat je dat wil
Een paar weken terug zei je dat jouw pincet eigenlijk helemaal niet zo fijn is. Je moeder is naar de winkel geweest en tadaaa: moeke heeft een pincet voor je gekocht. “Je zei toch dat je een nieuwe moest hebben?”

2. Langzaam maar zeker leert ze Whatsappen
Ze snapte er eerst geen hout van, maar ze begint het te leren. Ze is eerst een kwartier ‘aan het typen’, maar dan heeft wel twee zinnen geschreven, terwijl dit eerst maar één woord was. Chapeau voor moeders. 

3. Ze neemt altijd lekkere dingen mee
Op zaterdag haalt ze altijd je lievelingsbroodjes en haalt ze ook nog wat extra, zodat je dit weer mee kunt nemen naar je kamer. Wat verwent ze je toch lekker. 

4. Ze vertelt alles tegen je oma 
Alles wat je tegen je moeder vertelt, zegt ze automatisch ook tegen je oma. Je bent altijd verbaasd hoe ze aan deze informatie komt, maar dan dringt al snel door dat je moeder de boosdoener is. Ergens is het ook wel grappig. 

5. Ze helpt met alles
Als je dat ene shirtje niet kunt vinden, je moeder doet het voor je. Een schoolopdracht waar je niet uikomt, je moeder weet raad. Zo gaat het eigenlijk met alles. Wat moet je toch zonder haar?

moeder liefde6. Ze weet precies hoe je moet wassen
Vlekken in je kleding? Je moeder krijgt deze er gegarandeerd uit. Je was laat je dus met alle liefde en plezier over aan je lieftallige mama. 

7. Ze ruimt alles op
Als je iets kwijt bent, dan is de kans vrij groot dat je moeder het heeft opgeruimd. Aan de ene kant hartstikke fijn dat ze jouw rommel opruimt, maar andere kant bloedirritant dat je daardoor alles kwijt bent. 

8. Moederinstinct
Jouw moeder weet precies wanneer er iets aan de hand is. Met haar moederinstinct ruikt ze meteen waneer er trouble in paradise is. 

9. Ze komt altijd met een oplossing
Je weet niet hoe ze het altijd bedenkt, maar een probleem weet ze gewoon altijd op te lossen. Struggles met je vriendinnen, werk of school. Jouw moeder lost het op. 

10. Ze vindt alles mooi
Het maakt niet uit wat het is, je moeder vindt het altijd prachtig. Nieuwe kleding, een werkstuk of je make-up. She likes everything

11. Ze houdt van je 
Wat er ook gebeurt, jouw moeder houdt altijd van je en dat zal altijd zo blijven. 

Beeld: iStock  

Must reads 👀