Films & Series

9 series die misschien nog wel leuker zijn dan Gossip Girl

We love Gossip Girl. Serena, Blair en natuurlijk Chuck. Elke nacht droom je van ze, want dit is gewoon jouw serie nummer één. Je hebt alle seizoenen in een week gekeken en vanaf dat moment ben je al op zoek naar vervanging. Helaas is er nog niks op je pad gekomen wat ook maar een beetje overeenkomt met je vertrouwde Gossip Girl. We weten dat bijna niks hieraan kan tippen, maar toch hebben wij voor jou wat opties op een rijtje gezet. 

Watch on YouTube
The Bold Type
Drie vriendinnen werken samen voor Scarlet, een magazine voor vrouwen. Alles komt bij elkaar in deze serie: seks, liefde en fashion. Natuurlijk allemaal in de hectische stad New York. 

Watch on YouTube
Dynasty
Deze serie is gebaseerd op de serie Dynasty uit de jaren tachtig. Het gaat over twee rijke families die zo nu en dan met elkaar te maken hebben over geldzaken. Tussendoor komt natuurlijk een boel seks, drugs en relatieproblemen. De serie is waarschijnlijk in 2018 te zien op Netflix. 

Watch on YouTube
Riverdale
Deze serie ken je hoogstwaarschijnlijk, maar als je hem nog niet gezien hebt, moet je dat toch maar eens doen. Als je van Gossip Girl houdt, valt deze waarschijnlijk ook in de smaak. Het is gebaseerd op een stripverhaal, maar daar lijkt het totaal niet op. De serie gaat over een klein stadje, Riverdale. Van een afstandje lijkt alles normaal, maar als je dichterbij komt, zie je wat er allemaal onder schuilt. 

Watch on YouTube
Pretty Little Liars
Deze serie ken je waarschijnlijk ook al, maar ga hem echt kijken (als je dat nog niet gedaan hebt). In de serie volg je de levens van vier vriendinnen in het stadje Rosewood. Als een vriendin op een dag plotseling verdwijnt, valt de groep uit elkaar. Een jaar later ontvangen ze gekke berichten…
 

Watch on YouTube
Famous in Love
Als je Pretty Little Liars helemaal geweldig vindt, word jij waarschijnlijk ook blij van Famous in Love. Deze serie is nieuw, van dezelfde makers als Pretty Little Liars en te zien bij HBO. Een actrice wil het gaan maken in Hollywood. Natuurlijk gaat dat niet geheel vlekkeloos, dus ze loopt tegen een aantal obstakels aan.
 

Watch on YouTube
How To Tet Away With Murder
Dan hebben we nog How To Get Away With Murder voor je. Strafrechtadvocate Annalise Keating raakt met haar vijf studenten betrokken bij een moordzaak. Tja, hoe gaan ze hier onderuit komen? Deze serie staat ook op Netflix.

Watch on YouTube
Gilmore Girls
In Stars Hollow woont Lorelai Victoria Gilmore. Het is een opstandige en eigenwijze dochter van rijke ouders. Op haar zestiende krijgt ze een dochter. De serie draait om de relatie die ze met elkaar hebben. 
 

Watch on YouTube
Girlboss
Deze serie gaat over de girlboss Sophia. Ze worstelt met het twintigersdilemma en weet niet goed wat ze wil met haar leven. Op een dag besluit ze vintagekleding te verkopen op eBay. Ze koopt dure merken in voor een prikkie en verkoopt deze met flinke winst. Tja, dan weet je wel hoe dat gaat…
 

Watch on YouTube
Jane The Virgin
Jane is 23 jaar en kreeg altijd van haar oma mee dat vrouwen ten alle tijden hun maagdelijkheid moeten bewaren tot het huwelijk. Jane is student en heeft een relatie. Ze wil geen seks voor het huwelijk, maar toch gaat het mis. Bij de gynaecoloog wordt Jane geïnsemineerd met het zaad van haar ex-vriend Rafeal. Dit is niet voor haar bedoeld, maar hoe legt Jane ooit aan haar familie uit dat ze zwanger is? 

seriesBron: ans-online.nl, metronieuws.nl, chicklit.nl