Lifestyle

8 tips zodat jij sowieso nog iemand regelt voor Valentijnsdag

Het is weer bijna zover: de veertiende van februari oftewel, Valentijnsdag. Alle verliefde koppels hebben samen de tijd van hun leven en jij als happy single bent vandaag iets minder happy dan normaal. Je voelt je compleet buitengesloten op deze dag en dat vind je gewoon erg jammer. Gelukkig stapt Girlscene in de schoenen van Cupido en zorgen wij ervoor dat jij door onze tips nog een date scoort voor Valentijnsdag. 

1. Tinder wordt jouw nieuwe verslaving
Besteed een half uurtje aan Tinder en de matches vliegen binnen en dan heb je het voor het uitzoeken. Babbel wat met die leuke jongens en wie weet kun jij op Valentijnsdag wel een Tinderdate regelen. Als in jouw omgeving niet veel soeps rondloopt, kun je nog altijd een bezoekje brengen aan een andere stad, want wie weet stikt het daar van de types die jij zoekt. Niet geschoten is altijd mis.  

2. Flirt erop los
Als wanhopige single moet je alle kansen grijpen. Als je in de supermarkt een pak melk haalt, of je gewoon op de fiets zit, je moet altijd op scherp staan. Leuk lachen en je weet het hé: lipjes getuit… Op deze momenten moet je geen schaamte kennen en gewoon op je prooi afstappen. Doe het subtiel en vraag desnoods of hij weet hoe laat het is. Van het een komt het ander, je weet hoe die dingen gaan.

3. Ga maximaal uit
Je wilt iemand ontmoeten en waar raak je snel met iemand aan de praat? Precies, in uitgaansgelegenheden. Trommel wat vriendinnen bij elkaar en ga naar de kroeg of discotheek. Niet alleen op zaterdag. Nee, nu is het essentieel dat jij de vrijdag en zondag ook meepakt. Oh ja, en donderdag natuurlijk, want dan is het studentenavond. 

valentijn regelen

4. Houd alle jongens warm
Op dit moment moet je profiteren van de connecties die jij gelegd hebt. Heb jij gisteravond de aandacht van een jongen getrokken toen jij losging op een nummer van Ronnie Flex? Kijk aan, deze contacten moet je warm houden. Je hebt vast en zeker zijn nummer gescoord en daar moet je even gebruik van maken. Die jongen die tegenkwam in de supermarkt moet je trouwens ook koesteren, zodat je op Valentijnsdag alleen nog maar hoeft te kiezen. 

5. Jij vraagt de nummers
Meestal spring je een gat in de lucht als een jongen jouw nummer vraagt, maar deze keer zijn de rollen omgedraaid. Je moet het zekere voor het onzekere nemen, want stel je voor dat die ene leuke jongen niks meer van zich laat horen. Dat risico mag jij absoluut niet nemen, dus jij vraagt de nummers.

6. Bezorg eten
Liefde gaat door de maag, dat weten we allemaal. Elke jongen wordt bij van eten, dus wat dacht je ervan om eten te gaan bezorgen? Je kunt je aanmelden om tijdelijk te bezorgen voor een keten als Thuisbezorgd, maar dan is het nog maar de vraag of je jouw Valentijnshunk tegen het lijf loopt. Een andere optie is om gewoon zelf pizza te berzorgen bij de jongen die je al op het oog hebt. Misschien heeft hij niet eens pizza besteld, maar kom op, iedereen wordt toch te allen tijde blij van pizza? Kijk, die is in the pocket. 

7. Ga naar Enschede, Delft of Eindhoven
Je bent op zoek naar mannen, dus dan moet je het slim aanpakken. Deze drie steden hebben allemaal een technische universiteit en laten nou vooral mannen technische opleidingen volgen. Uit onderzoek blijkt ook dat in deze steden de meeste mannen wonen. Als je op zoek bent naar vrouwen dan moet je in Utrecht zijn. 

8. Heb geduld
Je moet natuurlijk niet té wanhopig zijn. Als het niet lukt dan lukt het niet en dat is echt niet zo erg. Voorgaande jaren heb je deze dag ook overleefd als single, dus het maakt niet uit. Meer dan je best kun je niet doen. Als je het voor elkaar krijgt, is dat natuurlijk helemaal geweldig. Als het niet lukt, is dat ook geen ramp. Jouw tijd komt nog wel. 

Beeld: iStock | Bron: rtlnieuws.nl