Lifestyle

Déze budgetwinkel verkoopt matchende kersttruien voor jou en je hond

Galmen Michael Bublé en Mariah Carey al door jouw boxen? Nog even geduld en dan zijn de gezelligste feestdagen van het jaar aangebroken. Kerst belooft dit jaar nóg gezelliger te worden, want een budgetwinkel komt met matchende kersttruien voor jou en -jawel- jouw hond! Voor slechts €4,50 hul je jouw trouwe viervoeter al in een fijne kersttrui. Bij welke winkel je moet zijn? Dat lees je in dit artikel. 

Matching outfits
Jouw hond en jij zijn onafscheidelijk, ook tijdens de feestdagen. Dankzij de ietwat foute kersttruien van Aldi ziet iedereen dat jullie bij elkaar horen. En je gaat er niet eens failliet van! Voor slechts €4,50 heb je een foute kersttrui voor jouw hondje en voor €9,00 heb je een matchende trui voor jezelf. Kijk, dat zijn prijzen waar we vrolijk van worden.  

Unicorn kersttrui
De kersttruien van Aldi zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Ga voor een schattige trui met rendieren, of juist voor een superfoute kersttrui met dennenbomen, kerstmutsen en pinguins. Maar de klap op de vuurpijl is wat ons betreft toch echt de matchende kersttrui met een unicorn! 

Eén nadeel: de matchende kersttruien zijn vooralsnog alleen in Engeland te krijgen. Maar het zou natuurlijk goed kunnen dat de truien nog naar Nederland komen! En anders even langs de Aldi als je gaat kerstshoppen in Londen? Beeld: Aldi