Lifestyle

7 redenen waarom wij elke keer vallen voor de bad boys

Redactie

Die lieve jongen uit je klas die altijd de deur openhoudt, lief naar je lacht en elke dag vraagt hoe het met je is vind je totaal niet interessant. Nee, jij valt keer op keer voor de bad boys die niet eens naar je omkijken. Je zwicht steeds voor de jongen die lichtelijk arrogant is en totaal geen interesse in je toont. Hieronder vind je zeven redenen waarom wij ons altijd omver laten blazen door de foute mannen.

1. Je moet moeite doen
In tegenstelling tot die lieve jongen uit je klas vraagt de foute gast niet telkens hoe het met je gaat en houdt hij niet de deur voor je open. Dit vinden wij nou juist zo aantrekkelijk, we moeten ons best doen. Jij moet ervoor zorgen dat hij je opmerkt en wel interesse in je toont. Mannen jagen graag op vrouwen, maar wie heeft ooit gezegd dat vrouwen dat niet willen?

2. Hij is gewild
Je bent helaas niet de enige die voor deze knapperd is gevallen. Bij dit soort jongens zijn er altijd meer kapers op de kust. Wanneer iemand gewild is maakt dit het nog interessanter. Stel je voor dat jij gaat met de jongen waar zoveel meisjes verliefd op zijn… Wat jongens hebben met bepaalde sneakers, hebben wij met foute jongens.

3. Ze zijn avontuurlijk
Soms heb je gewoon meer zin in een wilde achtbaan dan in een saaie wandeling. Bad boys zijn deze wilde achtbaan. Je weet dat het met hem nooit saai zal zijn. Hij is voor niets bang en staat overal voor open. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat mannen die de regels niet volgen erg aantrekkelijk worden gevonden.

4. We willen geen relatie
Soms wil je gewoon wat aandacht zonder aan iemand vast te zitten. Je bent happy single en dat wil je graag zo houden! ‘Waarschijnlijk wil hij toch geen relatie met me, dus proberen kan geen kwaad’, denk jij vaak. Dat hij precies doet waar hij zin in heeft en geen vastigheid zoekt maakt hem nou juist zo aantrekkelijk.

5. Hij is onvoorspelbaar
Het ene moment geeft hij je zijn volledige aandacht en het andere moment laat hij niets meer van zich horen. Hierdoor blijf jij constant je best doen om zijn aandacht vast te houden. Zodra het even stil is tussen jullie wil je hem juist extra graag. Je moet eindelijk eens je best doen voor een jongen en dat bevalt je stiekem wel…

6. Ze zijn goed in versieren
Hoe erg we ook denken dat wij hem moeten veroveren, hij weet precies hoe hij ons om zijn vinger windt. Je bent namelijk zeker niet de eerste en ook niet de laatste die hij versiert. Het is voor hem een koud kunstje geworden waar wij massaal intrappen. Ach, wie hielden we ook eigenlijk voor de gek?

7. Hij biedt bescherming
Het lijkt wel alsof hij altijd kalm blijft en nergens bang voor is. Met hem aan je zijde overkomt jou niets. Hij is emotioneel stabiel en dat staat gelijk aan bescherming. Je ziet hem als jouw rots in de branding. Alleen doet deze rots wel precies waar hij zin in heeft en verlaat hij je zodra hij klaar is met je.

Deep down weten we écht wel dat de bad guys niet goed voor ons zijn. We kunnen het gewoon niet helpen, we zullen altijd voor ze blijven vallen…

Bron: yourtango.com, mannengeheim.com, cosmopolitan.nl | Beeld: iStock