News

Claartje Rose deelt voor het eerst persoonlijk verhaal en het is super ontroerend

Als je even niet weet wat je aan moet trekken of gewoon geïnspireerd wilt worden door prachtige plaatjes, ben je bij Claartje Rose bij het juiste adres. De beeldschone blondine is altijd goed voor een flinke dosis inspiratie. Maar veel weten we niet over een van de grootste influencers die ons kikkerlandje rijk is. Wie zit er achter de Insta-waardige kiekjes? Claartje Rose deelt voor het eerst een persoonlijk verhaal. Pak de tissues er maar bij… 

Intiem inkijkje

Claartje Rose staat bekend om haar perfecte Instagram-feed en hippe outfits volgens de laatste trends. Maar achter de Instagram-ster schuilt veel meer! Vandaag geeft de influencer voor het eerst een intiem inkijkje in haar leven. Claartje Rose lanceert een video (zie hieronder) als ode aan haar moeder en alle mooie herinneringen die ze samen hebben. Een super emotionele video die aangeeft hoe goede band ze met haar moeder en zusje heeft! 

Bijzondere herinneringen

De video is het resultaat van een samenwerking tussen Claartje Rose en HP, en draait om het tastbaar maken van je herinneringen. De influencer maakt in de video een fotoboek voor haar moeder. De kleine kiekjes zijn afgedrukt met de HP Sprocket, een zakformaat fotoprinter waarmee altijd en overal de leukste foto’s geprint, geplakt en gedeeld kunnen worden. Want heel eerlijk: de meeste foto’s blijven op jouw telefoon staan en dat is eigenlijk super jammer. “Voor mijn werk ben ik eigenlijk constant online bezig en de Sprocket deed mij beseffen dat het gevoel om een foto daadwerkelijk in je handen te hebben bijna niet te evenaren is. Iedereen bewaart z’n foto’s tegenwoordig op een smartphone, maar we doen er verder helemaal niets meer mee en dat is zonde,” zegt de influencer. Claire heeft HP zelf benaderd voor een samenwerking, omdat ze zo enthousiast is over het miniprintertje. 

Ideaal kerstcadeau

De HP Sprocket is ideaal om te geven of vragen voor de feestdagen. Met deze kleine gadget kun je namelijk elk moment nóg specialer maken. Het is het perfecte accessoire voor elk festival, dagje uit en elke vakantie. De foto’s worden via een bluetoothverbinding met je smartphone afgedrukt op 5 x 7,6 cm formaat. Met de HP Sprocket app (iOS en Android) geef je foto’s snel en makkelijk een persoonlijke touch met een eigen tekst, lijst, filter of augmented reality. Het miniprintertje is verkrijgbaar in het wit met rosé-gouden accenten, zwart met zilveren accenten en in het rood met zilveren accenten. Klik hier voor meer informatie over de Sprocket.

*Dit is een samenwerking met HP