News

Net binnen: Dit is de eerste verleidster van Temptation Island

Redactie

Nog heel even geduld en ons wachten wordt beloond. Over iets minder dan drie maanden start er een nieuwe seizoen vol koppels, exen, ruzie en liefde. We hebben het natuurlijk over onze ultieme guilty pleasure Temptation Island. Zonder verleidsters natuurlijk geen Temptation Island en toevallig is de eerste deelneemster al gelekt.

Temptation Island

In februari start eindelijk het nieuwe seizoen Temptation Island. Wij zijn er al helemaal klaar voor! Hoewel de nieuwe verleiders en verleidsters pas over drie maanden bekend worden gemaakt wordt er nu al druk gespeculeerd. Als we TV Familie moeten geloven is de eerste kandidate al gelekt.

De eerste verleidster

Een anonieme bron wist het weekblad te vertellen dat Yana Daems een van de dames is die de mannen het hoofd op hol moet laten slaan op het eiland. Het Nieuwsblad schrijft dat TV Familie zelf contact heeft gezocht met Yana, nadat ze foto’s van zonnige stranden op haar profiel had gedeeld. Helaas is het nieuws nog niet bevestigd, Yana moet zich waarschijnlijk houden aan haar zwijgplicht en heeft gereageerd met een aantal smileys. Hmm…

Verschillende media vergelijken haar met ex-deelneemster Pommeline. Ze is blond, heeft tattoos en heeft net als Pommeline een flinke boezem. Wat vind jij?

Bron: Nieuwsblad.be

Must reads 👀