News

Alarm! Scoor alleen deze week vliegtickets naar Ibiza voor maar €25

De laatste weken vliegen de goedkope vliegtickets ons om de oren. Voor een tientje shoppen in Londen of luieren op het strand in Barcelona. Ryan Air stuntte vorige week al met spótgoedkope tickets, helaas bleek hier toch een addertje onder het gras te zitten… Dit keer is het for real: Boek nu snel je vliegticket met Transavia en vlieg voor maar €25 naar Ibiza!

Naar Ibiza voor €25

Ben jij wel ook toe aan een dosis extra vitamine D? Grijp dan nu je kans, want Transavia strooit met goedkope tickets. Wees niet bang, wij hebben het natuurlijk wel eerst even gecheckt voor je. Ticket naar Ibiza? Voor €25 vlieg je al naar deze zonnige bestemming! Niet alleen zijn er goedkope tickets richting Ibiza, ook naar Faro, Kopenhagen Nice en Praag vlieg je voor nog geen €25. Check dus snel de website om een stedentripje met je moeder of een stel vriendinnen te plannen!

View post on Instagram
 

Actie vliegtickets 

Zie jij je zelf al op het strand? Wees er dan wel snel bij. Deze actie is namelijk geldig tot en met aanstaande zonder (15 oktober 23.59 uur) en is geldig op reizen tussen 1 november 2017 en 28 maart 2018. 

Must reads 👀