News

Deze panden in Nederland worden omgetoverd tot méga grote kerstwinkels

‘Jingle bells, jingle bells!’ Huh, wacht even… We leven toch nog maar in september? Ja dat klopt ladies, maar voor ons begint de kerst niet vroeg genoeg. Zeker niet toen wij hoorden dat er binnenkort een winkel met alleen maar kerstspullen opent van maar liefst 2000(!) m2 midden in Nederland. Alle details vertellen wij je in dit artikel.

Méga grote kerstwinkel

En de eerste winkel komt in *trommelgeroffel* … Utrecht! In het oude pand van C&A komt een pop-upwinkel met 2000 m2 aan kerstspullen. De winkel gaat ‘All bout Christmas‘ heten en heeft twee verdiepingen met meer kerstversiering dan jij aankunt. En het goede nieuws, hij gaat binnenkort al open. Waaah! Maar dat is nog niet alles…

Nog 5 winkels

Niet alleen in Utrecht, maar ook in vijf andere steden kunnen wij straks heerlijk shoppen voor de feestdagen. Lucky you, als jij in Amstersfoort, Zoetermeer, Eindhoven, Maasmechelen (België) of vlakbij Bataviastad woont, want ook hier wordt hier wordt er hard gewerkt om alle winkels ‘kerst-proof’ te maken. Voorheen leverde de winkel alleen aan groothandelaren, maar willen zich nu meer rechtstreeks op de consument richten. Zij gebruiken hiervoor leegstaande winkelpanden die zij voor een paar maanden omtoveren tot een echt Kerst paradijs.

Beeld: iStock | Bron: Duic.nl, AD.nl