Lifestyle

Een break-up het einde van de wereld? Echt niet!

Het is over en uit met je relatie en je bent er helemaal kapot van. Zoiets moois is nu in duizend stukjes gebarsten. Je moeder troost je en ze zegt dat het allemaal wel goed komt. Je wil het maar niet geloven, want iets ergers dan dit bestaat gewoon niet. Gelukkig hebben moeders altijd gelijk en ook deze keer maakt ze geen grap. Waarschijnlijk gaat er een wereld voor je open nu het einde verhaal is met je relatie. 

1. Je hebt zeeën van tijd
Voorheen zat je vast in een relatie en wist je niet waar je alle tijd vandaan moest halen. Je wilde nog leuke dingen doen met vriendinnen, er moest aan school gewerkt worden en tussendoor wilde je ook nog naar de sportschool. Maar helaas, je vriendje ging te allen tijde voor en je friends konden wel fluiten naar die quality time. Dat is nu verleden tijd, dus waarschijnlijk weet je niet eens wat je moet doen met deze tijd.

2. Het bed is voor jou alleen
Eerder lag er vaak iemand naast je te snurken en te draaien maar nu heb je je bed helemaal voor jezelf. Hoe fijn is dat?! Of je nu horizontaal of diagonaal in je bed gaat liggen, geen haan die ernaar kraait. 

3. Geen familie
Weet je nog? Al die verplichte verjaardagen van zijn ooms, tantes en achterfamilie. Dat kon jou echt geen hol schelen, maar toch ging je mee uit fatsoen. Je wist dat hij dat zo op prijs stelde, dus daar deed je het voor. Maar goed nieuws: dit hoef je nooit meer te doen. Dat is een last die van je schouders valt, toch?

4. Ongestoord series kijken
Jij wilde altijd Gossip Girl kijken, maar daar werd meneer niet vrolijk van. Hij brulde er altijd doorheen over de voetbalwedstrijd van Ajax tegen PSV. En of jou dat een worst kon wezen. Gelukkig is dat verleden tijd en geniet je vanaf nu van elk woord wat er in de serie gezegd wordt. 


5. Nooit meer vragen of je vriendje ook mee mag
Was je uitgenodigd voor een feestje van een vriendin, dan moest je altijd vragen of aanhang ook welkom was. Deze vraag vond je zo ongemakkelijk, maar je had geen keuze. Jij mocht ook altijd mee naar de feestjes van zijn vrienden. Bof jij even dat je deze vervelende vraag voorlopig niet meer hoeft te stellen. 

6. Iedereen geeft je aandacht
Het is uit met je vriendje en dat is natuurlijk hartstikke vervelend. Iedereen geeft je nu extra aandacht en dat is best wel fijn. Je vriendinnen die langskomen met chocolade is natuurlijk niet heel erg. 

7. Dingen kopen die hij lelijk vond
Vanaf nu kan het: dingen kopen die hij afschuwelijk vond. Wat dacht je van die panterprintdeken met die knalroze kussentjes? Jij vindt het prachtig, terwijl je vriend het altijd vreselijk vond. 

8. Nog steeds mooie lingerie
Je kocht bergen lingerie, zodat hij wegsmolt als hij je zag. Niet getreurd, deze lingerie heb je echt niet voor niks gekocht. Je doet het gewoon nog steeds aan. Oké, misschien ziet niemand het, maar dat geeft niet, want jij wordt er gelukkig van. 

9. Niet meer moedertje spelen
Als zijn haar even niet goed zat, was jij de persoon die daar iets van moest zeggen. Als het nou alleen bij zijn haar bleef… Maar ook zijn stropdas, jasje en of hij zijn lunch wel bij had. Pff, daar werd je soms moe van. Gelukkig verdwijnt je rol als moedertje nu als sneeuw voor de zon. 

Beeld: iStock