Lifestyle

De beste seksstandjes voor een onvergetelijk orgasme

Je hebt al een tijd een vriend en jullie hebben het ontzettend leuk samen. Ook tussen de lakens is het dolle pret. Soms wordt het wel een beetje saai en eentonig. Ben je toe aan wat variatie? Probeer eens een ander seksstandje. Je hebt ze in alle soorten en gegarandeerd dat er iets voor jullie bij zit. In dit artikel lees je alles over acht verschillende seksstandjes waar jij gegarandeerd een orgasme van krijgt. 

1. CAT standje
Bij dit standje ligt het lichaam van de jongen meer in de richting van het hoofd van het meisje. In plaats van dat jullie met de borstkas tegen elkaar liggen, ligt zijn borstkas ter hoogte van je schouders. Vervolgens buig je je benen in een hoek van 45 graden, zodat je je heupen kunt kantelen. 

2. Liefdeswacht standje 
Bij dit standje ga je op schoot van je vriend zitten en laat je je achterover glijden. Je ligt dan op je rug met je benen licht opgetrokken en je knieën gebogen. Je vriend penetreert half zittend, terwijl hij steunt op zijn handen en knieën. Je slaat vervolgens je benen om zijn onderrug en klemt daarmee zijn dijen of heupen. 


3. Missionaris standje 
Bij dit standje lig je op je rug met je benen wijd. Je vriend gaat op je liggen tussen jouw benen, terwijl hij op zijn handen, knieën en ellebogen steunt. Anders komt hij met zijn volle gewicht op jou liggen en dat is niet heel prettig. Pak nu zijn penis in je hand en breng het in je vagina. Dit standje is niet erg lastig, dus heel ongemakkelijk zal het niet worden. Ook is het erg intiem, want je maakt makkelijk oogcontact met elkaar. 

4. Schaarstandje
Je ligt op je rug met één been gestrekt en het andere been opgetrokken. Je vriend penetreert je al knielend tussen je dijen. Bij dit standje zijn alle vier de benen gekruist, zoals bij twee scharen. Misschien is het makkelijk om eerst lepel-lepel te gaan liggen dan in de ‘schaar’ te glijden. Hoe hoger je been, hoe dieper de penetratie is. Dit standje is ook uit te voeren met twee vrouwen. Jullie houden dan allebei je benen gespreid en duwen jullie vagina’s tegen elkaar aan. Op deze manier wordt de clitoris gestimuleerd. 

5. Doggystyle
Je gaat op je knieën en handen zitten. Je vriend knielt achter je neer en penetreert terwijl hij je heupen pakt. Jongens vinden dit standje vaak erg opwindend, omdat dit het dier in hen wakker maakt. Je G-spot wordt erg geprikkeld, doordat de penis diep in je vagina kan. 

6. Reversed cowgirl
Dit standje is zowel voor de man als voor de vrouw erg aantrekkelijk. Letterlijk betekent het ‘achterstevoren paardjerijden’. Je vriend ligt op zijn rug jij zit op hem. Anders dan bij het standje ‘Cowgirl’, zit je hier met je rug naar je vriend toe. Je kijkt als het ware naar zijn tenen. Als vrouw heb je helemaal de controle. Daarnaast stimuleer je ook gemakkelijk je clitoris. 

7. Standje 69
Dit standje wordt zo genoemd omdat je in de cijfers twee personen herkent: eentje met het hoofd aan de ene kant en de ander met het hoofd aan de andere kant. Zie je het? Dit standje wordt ook wel soixante-neuf houding genoemd. Dit is het standje waar jullie elkaar tegelijk oraal bevredigen. Iemand ligt op zijn of haar rug, terwijl de andere op de knieën zit boven de partner. Dit zorgt ervoor dat de ene persoon liggend de ander bevredigt, terwijl de zittende persoon bukt om de andere te oraal te bevredigen.  

8. Brugstandje
Bij dit standje ligt je vriend op zijn zij en lig jij op je rug met je beide benen in een boogje over zijn billen. Bij dit standje beweegt slechts één persoon. Als je vriend het bewegen op zijn rekening neemt, lig jij stil. Hij beweegt zijn bekken naar voor en achter. Als jij ervoor kiest om te bewegen, dan duw je je billen stevig tegen je parter aan en trek je ze weer terug. Op deze manier glijdt de penis in en uit je vagina. Zoek samen naar een manier van bewegen, zodat het voor zowel je partner als voor jou fijn is. 

Beeld: iStock | Bron: allesoverseks.be, nbrplaza.com

Must reads 👀