Lifestyle

Uh oh: met déze website kun je checken of jouw lover nog op Tinder zit

Jouw vriendinnen en jij kunnen wel een eigen detectivebureau beginnen, zo goed zijn jullie in het ontdekken van informatie over een ander. Het komt – helaas – weleens voor de je jouw lover niet helemaal vertrouwt. Vraag jij je af of jouw liefje nog op Tinder zit? Je kunt je vriendinnen inschakelen om erachter te komen, maar het kan ook veel simpeler. Er bestaat een website waarmee je kunt checken of jouw crush nog op Tinder zit… 

Swipe Buster

Zelfs de bedenker van de website, die liever anoniem wil blijven, geeft toe dat hij de website liever niet had willen maken. Het is jammer dat je het gevoel hebt dat je de ander niet kunt vertrouwen. Toch zijn er genoeg mannen en vrouwen die het heft in eigen hand nemen om erachter te komen of jouw lover wel eerlijk tegen je is. Via de website www.swipebuster.se kun je heel makkelijk achterhalen of jouw vriend(in) nog op Tinder zit. 

Makkelijk

Het werkt als volgt: je gaat naar de website en betaalt zeven dollar. Hiermee krijg je drie kansen om een persoon op te zoeken. Je voert de naam en leeftijd van je lover in, en de locatie waar hij of zij heeft getinderd. Vervolgens krijg je een lijst met mensen die aan de criteria voldoen en kun je checken of jouw liefje erbij zit. 

Vertrouwen

Makkelijk is het wel, maar we zouden het niet aanraden. Het is beter om gewoon te vragen of jouw lover nog op Tinder zit. Als je hem of haar niet gelooft, kun je daar ook eerlijk over zijn. Bovendien is vertrouwen een belangrijk aspect van een relatie. Je kunt jezelf afvragen of je wel een relatie wilt met iemand die je niet vertrouwt? 

Beeld: Getty Images