News

Monica Geuze onthult de ware reden achter de breuk met Lars Veldwijk

Fans waren stomverbaasd toen bekend werd dat Monica Geuze en Lars Veldwijk een punt achter hun relatie hadden gezet. De twee leken in haar vlogs superverliefd. Waarom Monica en Lars dan toch hadden besloten om uit elkaar te gaan, bleef een raadsel. Tot nu! De vlogger onthult de échte reden achter de breuk. Het heeft inderdaad niks met liefde te maken… 

Grote afstand

Afgelopen mei kwam het nieuws naar buiten dat Monica en Lars niet langer een setje waren. Waarschijnlijk was de grote afstand tussen de twee, Lars voetbalt in Noorwegen en Monica woont in Amsterdam, de grote boosdoener. Maar de vlogger werd al vrij snel weer in de armen van de voetballer gespot. Ze leken elkaar niet los te kunnen laten en inmiddels verschijnt Lars weer in haar vlogs en op social media. 

Het schijnt dat Monica Geuze inmiddels een nieuwe vlam heeft. Daarover lees je hier alles.

Ergernissen

Het lijkt weer dik aan te zijn en dat is misschien ook de reden dat Monica nu over de breuk praat. De influencer verklaart dat het zeker niet aan de liefde voor elkaar lag. “Toen Lars verhuisde, hebben we elkaar gewaarschuwd: ’We gaan ons waarschijnlijk aan elkaar ergeren, omdat we elkaar missen.’ Dat je geïrriteerd raakt, omdat je niet bij elkaar bent. En dat gebeurde dus ook,” vertelt Monica aan Beau Monde. “Wij vonden het moeilijk om aan iets te blijven vasthouden, terwijl we elkaar niet konden zien. Het is ook niet te doen om elke vrije minuut te facetimen. Toen dachten we: misschien is het beter om er een punt achter te zetten, voor nu.”

Nieuwe kans

Monica onthult dat het nog niet officieel aan is met de voetballer. Maar de relatie heeft wel weer een kans. Lars tekende onlangs een contract bij FC Groningen en verhuist dus weer naar Nederland.  “Natuurlijk was ik verdrietig door onze break-up. Ik was superverliefd op Lars. Nog steeds. Ik hoop daarom dat onze relatie wellicht nog een kans heeft als hij in de buurt gaat wonen. (…) Het contact dat we nu hebben, is eigenlijk veel gezelliger dan daarvoor. We missen elkaar weer op een leuke manier.”

Beeld: Brunopress | Bron: Beau Monde

Must reads 👀