News

Pommeline heeft dít gedaan bij Temptation Island en niemand had het door

Say what?! We komen steeds meer over Temptation Island en de deelnemers te weten en dat terwijl het seizoen allang ten einde is! Zo werd in Thailand duidelijk dat Pommeline Merijn helemaal zag zitten, maar wat we niet wisten is dat ze hem ook daadwerkelijk de liefde heeft verklaard. Best knap, want de cameraploeg heeft dat niet weten te filmen.

Naarmate het einde in zicht kwam werd het steeds duidelijker dat Pommeline niet meer het spelletje aan het spelen was. Alhoewel, dan zou ze een goede actrice zijn. Ze leek oprecht geïnteresseerd in Merijn, maar er was natuurlijk één probleem: hij had nog (soort van…) een relatie met Lisa. Zoals je weet word je bij Temptation 24 uur gefilmd én gehoord door microfoons, maar toch wist Pommeline in het geheim Merijn te vertellen dat ze hem écht leuk vond.
 

Ze heeft het slim aangepakt, want ze heeft een notitieboek van de cameraploeg weten te pakken. Zo kon ze haar liefdesverklaring aan Merijn opschrijven en wist ze ook nog eens hem het briefje te geven vóór de dreamdate. Pommeline schreef dat het voor haar geen spel was en dat ze met Merijn een toekomst voor zich zag. En met succes, want ze gingen niet alleen op dreamdate, ze zijn inmiddels nog steeds samen. En dan noemen ze Lisa sneaky… 😉

Beeld: Instagram | Bron: Glamour.nl