Films & Series

Dankzij deze Riverdale trailer kan je niet wachten op seizoen 2

We weten niet hoe het met jou zit, maar oktober houden we op de Girlscene redactie compleet vrij zodat we kunnen beginnen met de nieuwe seizoenen van onze favoriete series. Zoals Riverdale! Tijdens Comic Con werd de trailer van seizoen twee gedeeld en OMG, na maanden speculeren krijg je eindelijk antwoord op al je brandende vragen.

 

*SPOILER ALERT*

Oké, rewind. Laten we vooral niet vergeten hoe het eerste seizoen eindigde: Archie’s vader Fred werd bij Pop’s neergeschoten. De vraag is niet alleen hoe het nu met hem gaat – plssss, overleeft hij het? – maar ook wie in hemelsnaam de dader is. Dankzij de cast weten we dat we daar heel snel antwoord op krijgen.

Trailer

Het is niet geheel onbelangrijk om eerst even de trailer te bekijken! Die staat sinds een paar dagen online en pfff… Oktober lijkt zo nog wel héél ver weg.

Watch on YouTube

Riverdale seizoen 2

Wat weten we tot nu toe? Nou, dat je nog heel even opgelucht adem kan halen! We zien hoe Archie zijn vader naar het ziekenhuis sleept en nee, Fred is (nog…) niet dood. Vervolgens beschuldigt Jughead Archie ervan dat het erop leek dat hij ging zeggen wie de dader is, maar dat hij het niet vertelde. Wat weet Archie? Ook daar komen we in de allereerste aflevering van het tweede seizoen achter. En dat is niet de enige mysterie die opgelost moet worden… Nog even wachten tot 12 oktober dus. Staat deze datum al in je agenda? Dan keert Riverdale terug!

Bron: Teenvogue.com

Must reads 👀