Films & Series

We weten wie de geheime broer van Riverdale’s Betty kan zijn

Bereid je voor op een dikke vette spoiler, want dankzij de diehard Riverdale fans en hun theorieën weten we wie weleens de geheime broer van Betty en Polly zou kunnen zijn. Geloof ons als we zeggen dat de persoon in kwestie er véél aan doet om in de buurt van de Coopers te blijven. Ben je al nieuwsgierig geworden? Dan moet je vooral even verder lezen.

Aan het einde van het eerste seizoen leerden we Alice en Hal Cooper een stuk beter kennen. Betty’s moeder lijkt alles perfect te willen doen, maar ze heeft ook moeilijke tijden gekend. Zoals het moment waarop ze op jonge leeftijd zwanger was, net zoals Polly, en Hal om een abortus vroeg. Op Reddit hebben ze er het volgende over te zeggen…

De broer van Betty

Als deze theorie klopt weten we het volgende. Nee, de broer van Betty (en Polly) is niet blond, maar donker. Het is een gladde jongen met ogen waar je hart sneller van klopt. Oh, en hij speelt het vriendje van Kevin. Ja, we hebben het over Joaquin DeSantos. Hij zou het kind zijn dat Alice ter adoptie afstond toen ze op de middelbare school zwanger raakte, als we Reddit mogen geloven. OMG!

Wie is de vader?

Eén ding is zeker, de looks heeft hij niet van Hal Cooper. Rumor has it dat niemand minder dan FP Jones de vader is. Dat verklaart meteen waarom Alice, die toch al een ijskoningin is, zo ontzettend koud tegen hem doet. En waarom hij die opmerking maakte dat ze doet alsof ze niet van de Southside komt, terwijl daar wel haar roots liggen… Joaquin, gespeeld door Rob Raco, deelde bovendien het volgende nieuws in april op Twitter: 

Waaaaat. De cirkel lijkt rond. We kunnen niet wachten tot we de antwoorden krijgen!

Lees ook:

Bron: Glamour.com