Love

De 2/2/2-regel gaat voor meer romantiek in je relatie zorgen

2:2:2-regel

Als jullie al een tijdje samen zijn, kan het soms voorkomen dat er wat romantiek mist. Jullie hebben het nog steeds superleuk samen, maar de spanning zoals die er vroeger was, ontbreekt nu soms. Met de 2/2/2-regel zorg je ervoor dat jullie relatie spannend én romantisch blijft!

TikTok-hype

Dit is hoe ‘ie werkt. Jij en je lover gaan elke twee weken een avondje uit, om de twee maanden gaan jullie een weekendje weg en om de twee jaar gaan jullie een weekje op vakantie. Deze regel is echt een hype op TikTok en wordt door heel veel koppels zeker aangeraden!

Lees ook:
Deze 9 ongemakkelijke situaties ontstaan in iedere nieuwe relatie

Geef je eigen draai aan de 2/2/2-regel

Veel mensen geloven dat deze regel hun relatie kan redden, anderen vinden het maar gek. “Wat voor baan heb jij?” en “Stap één: heb meerdere inkomstenbronnen”, zo klinken de reacties op TikTok. Tuurlijk, deze regel kost wat geld, maar het hoeft natuurlijk allemaal niet het duurste van het duurste te zijn! Samen koken thuis en ‘s avonds in het park dineren op een kleedje telt ook al als een avondje uit. 😉 Daarnaast kun je ‘m natuurlijk alsnog aanpassen aan jullie levensstijl. Je kan bijvoorbeeld elke maand een date night houden, of elk half jaar een weekendje weg. Het gaat tenslotte om kwaliteit, niet om kwantiteit.

View post on TikTok

Beeld: pinterest