Love

De 2/2/2-regel gaat voor meer romantiek in je relatie zorgen

222-regel-in-relatie

Als jullie al een tijdje samen zijn, kan het soms voorkomen dat er wat romantiek mist. Jullie hebben het nog steeds superleuk samen, maar de spanning zoals die er vroeger was, ontbreekt soms. Met de 2/2/2-regel zorg je ervoor dat jullie relatie spannend én romantisch blijft!

Vertrouwd

Wat is er heerlijker dan de warmte van een relatie waarin je volledig op je gemak bent bij elkaar? Jullie kennen elkaars goede en minder goede kanten, zijn bekend met elkaars vervelende gewoonten en hebben elkaar in alle gedaantes gezien. Dankzij het comfort dat jullie beiden ervaren, kan het gebeuren dat de vonk die ooit tussen jullie brandde, langzaam verandert in een gevoel van gewenning. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, maar we kunnen niet ontkennen dat passie en avontuur ook een essentieel onderdeel vormen van een relatie. Wil je de spanning tussen jou en je lover weer ontketenen, dan hebben wij een goede tip: de 2/2/2-regel!

TikTok-hype

Gelukkig is de 2/2/2-regel geen hogere wiskunde en gemakkelijk toe te passen in jullie leven. Dit is hoe het werkt: jij en je partner gaan elke twee weken samen een avondje uit. Denk aan een diner buiten de deur, samen iets drinken op het terras, of misschien gewoon iets simpels zoals samen een ijsje halen. Om de twee maanden plannen jullie samen een weekendje weg – dit hoeft niet per se luxe te zijn, als jullie maar even lekker samen kunnen ontspannen. En wat betreft de derde 2? Dat betekent dat jullie om de twee jaar een weekje op vakantie gaan. Deze regel is echt een trend op TikTok en wordt door veel koppels aanbevolen!

Geef je eigen draai aan de 2/2/2-regel

Veel mensen geloven dat deze regel hun relatie kan redden, terwijl anderen het maar vreemd vinden. Reacties op TikTok klinken als: “Wat voor baan heb jij?” en “Stap één: heb meerdere inkomstenbronnen”. Natuurlijk brengt deze regel kosten met zich mee, maar het hoeft niet allemaal extravagant te zijn! Gezellig samen koken en ‘s avonds picknicken in het park kan al tellen als een date night. Bovendien kun je de regel aanpassen aan jullie levensstijl. Misschien houden jullie elke maand een date night, of gaan jullie eens in de zoveel maanden een weekendje weg. Het draait immers om de kwaliteit van de tijd samen, niet om de kwantiteit.

View post on TikTok

Beeld: instagram @juanmarcelandrhylan