Lifestyle

Deze 13 dingen zijn herkenbaar als je een serieuze relatie hebt

Een relatie hebben kan helemaal geweldig zijn als je met het juiste persoon bent. Een relatie hebben kan geweldig, stom, teleurstellend of beter dan verwacht zijn. Geen relatie is het hetzelfde en jullie krijgen vast een keer slaande ruzie. Maar als je de volgende punten bent afgegaan en nog steeds een serieuze relatie wil met je lover, dan weet je dat het goed zit! 

1. Je hebt niet altijd evenveel zin in seks als in het begin. Seks is in het begin natuurlijk helemaal amazing en jullie kunnen niet van elkaar afblijven. Dit neemt gedurende relatie waarschijnlijk af, maar dat is niet erg, want jullie houden wel steeds meer van elkaar. 

2. Jullie doen van alles samen en ‘ik’ verandert in ‘wij’. Naar de supermarkt, je oma of een feestje bezoeken, alles wordt in de wij-vorm overlegd. Jullie vinden dat helemaal geweldig, maar je vrienden ook? 

3. Je weet al zijn zwakke punten. Naarmate jullie verder gaan met een serieuze relatie kom je erachter wat zijn zwakke punten zijn. Misschien wordt hij snel boos? Of huilt hij juist heel snel? Jup, ook in deze tijden moet je er voor hem zijn. 

4. Je irriteert je soms helemaal rot aan de ander. Maar dat is helemaal oké, dat hebben de meeste koppels weleens. Niemand is perfect. 

5. Op een bepaald punt ga je zijn mindere kwaliteiten accepteren. Jullie houden van elkaar en iedereen heeft positieve en negatieve punten. 

serieuze relatie6. Jullie weten alles over elkaar en zijn beste vrienden. Roddels? Die vertel je voortaan als eerste aan je vriend. Ook de meest gênante verhalen worden aan elkaar verteld. Friends and lovers. 

7. Jullie maken elkaar op z’n ergst mee. Scheten, boeren, kotsen, poepen? Het hoort allemaal bij het mens-zijn, en dus ook bij je partner. Voor de serieuze relatie kon je stiekem nog naar huis om daar even te poepen, maar die tijd is nu voorbij. 

8. Je tut je niet meer zo op als voorheen. Jij zit zonder make-up met je bril en je joggingbroek tevreden naast je lover op de bank. 

9. Je komt erachter hoe de ander als persoon is, en niet als een crush die je alleen zag met je roze bril op. Nee, deze jongen heeft ook minpunten en die ga je zeker ontdekken.

View post on Instagram
 

10. Je moet met zijn familie overweg kunnen. Of je hen mag of niet, je schoonfamilie kan je, voor jezelf en voor de relatie, maar beter te vriend houden. Hopelijk heeft hij een leuke familie. 

11. Jullie praten samen over ‘jullie toekomst’. Nemen jullie een hond of een kat? Twee of drie kinderen? Gaan jullie in Utrecht wonen of toch in Leiden? Keuzes…

12. Jullie krijgen slaande ruzie. Een gezonde relatie heeft af en toe een goede ruzie nodig. 

13. Liever knuffelen dan seks. Als jullie samen de zoveelste serie kijken vind je het heerlijk om lekker bij hem weg te kruipen. 

Lees ook: 

Bron: Cosmopolitan.com, Hercampus.com, gurl.com | Beeld: iStock