Lifestyle

15 tekenen dat hij écht de ware voor jou is

De eerste weken zaten jullie nog allebei op een roze wolk: de vlinders gieren door je buik als je je liefje ziet en je krijgt geen hap meer door je keel. Tot het ineens allemaal wat steeds serieuzer wordt: liefde is nu houden van geworden. Stiekem ben je al een toekomst met die persoon aan het plannen, maar hoe weet je nu eigenlijk dat hij/zij de ware is? 

Deze tekenen wijzen erop dat hij of zij de ware is: 

Jullie weten letterlijk ALLES over elkaar
Je lover weet alles over jou en andersom. Als er wat gebeurt in je leven is de ander de eerste die belt. Zelfs je vriendinnen weten minder dan dat diegene weet. Jullie vertrouwen elkaar blind. 

Jullie kunnen echt eindeloos lang praten en samen zijn zonder verveling
Gesprekken tot in de ochtend? Tuurlijk waren die er in het begin meer dan nu, maar toch blijven jullie niet uitgepraat. Je liefje is de beste gesprekspartner en hebben discussies, gewoon voor de lol. 

Jullie hebben dezelfde toekomstplannen
Dus jullie willen allebei nog een rondreis maken, of drie kinderen, of in Utrecht wonen of juist in Spanje. Jullie toekomstplannen sluiten perfect op elkaar aan.

love vriend vriendin

Jullie accepteren elkaars imperfecties
Irritaties en miscommunicaties horen bij een relatie en zeker ook bij die van jou. Toch accepteren en respecteren jullie elkaar, voor altijd. 

Jullie hebben het al over later
Als jullie het over de toekomst hebben, dan zijn jullie zeker niet bang om het over 5 of 10 jaar te hebben. 

Je voelt je helemaal op je gemak bij je liefje
Je kan alles bij die ander kwijt, maar ook scheetjes, boeren en vetrolproblemen. Je durft je geheel bloot te geven en de ander ook bij jou. 

Jullie ouders en vrienden hebben het al over later
Jullie ouders en vrienden praten al over jullie alsof jullie allang getrouwd zijn, of “Als jullie getrouwd zijn dan”, of “Ik wil wel jullie getuige zijn op de bruiloft” of “weten jullie al hoe jullie kinderen gaan heten?” 

Hij/zij doet alles en heeft alles voor je over
Ben je ziek? Dan geeft de ander je soep. Ben je verdrietig? Dan is diegene er zodat je even uit kan huilen. Je liefje doet alles voor jou! 

Jij bent de allerbeste versie van jezelf 
Je bent goed zoals je bent, en nog beter als je met je liefje bent! Je bent de allerbeste versie van jezelf als je met diegene bent. Hij of zij stimuleert je om je dromen na te jagen en pushed je om kansen te pakken. 

View post on Instagram
 

Jullie hebben al ruzie gehad en deze prima overleefd
Ruzie hoort nou eenmaal bij een relatie. Heel normaal, het gaat vaak om de allerkleinste dingen. Maar als jullie dit goed uit hebben kunnen praten en het snel weer over was, dan is dat een heel goed teken. 

Gelijkwaardig
Weet zeker dat jullie gelijkwaardig zijn aan elkaar. Dus niet dat de ander eigenlijk altijd meer te zeggen heeft dan jij of andersom. Jullie moeten allebei evenveel investeren in de relatie, dan weet je dat jullie bij elkaar passen. 

De seks is geweldig
Jullie seksleven is geweldig en heeft veel variatie. Het blijft spannend, ook na lange tijd, en je weet zeker dat je je hele leven alleen maar seks wil hebben met hem/haar. 

Je liefje woont praktisch bij je in (of andersom) 
Misschien heeft hij of zij zelfs al de huissleutel, maar diegene is in ieder geval thuis als jij de deur uitgaat en als je ‘s avonds weer terugkomt. Je wast zelfs soms al kleren van de ander. 

Zijn/haar vrienden zijn jouw vrienden 
Op vrijdagavond zijn jullie met jouw vrienden, wat eigenlijk ook al de vrienden van je partner zijn geworden. En op zaterdagavond zijn jullie met die van je lover, waar jij ook al helemaal bent opgenomen in de groep. 

Je voelt gewoon dat jullie samen oud gaan worden
Je kan er niks aan doen, maar je weet gewoon van binnen dat jij en je lover samen oud gaan worden. Alles klopt; de liefde, de spanning, de seks, de eindeloze gesprekken, de toekomstplannen. Jij wordt oud met deze persoon. 

Lees ook: 

Beeld: iStock