Lifestyle

8 tips om die vakantieliefde te scoren

Zomerse temperaturen, een blauwe zee en een cocktail in je hand. Dit klinkt als de pérfecte vakantiesetting. Je bent er een week tussenuit en hebt de tijd van je leven. Er ontbreekt alleen nog één ding: een vakantieliefde natuurlijk! Je hebt stiekem al een potentieel project gespot om dit plaatje compleet te maken, maar hoe trek je nou zijn aandacht?

1. Wees niet té kieskeurig
Je bent tenslotte op vakantie, dus ze liggen misschien niet voor het oprapen. Val je normaal op bruin haar? Doe eens gek en ga voor een blonde boy.

2. Zet zelf de eerste stap
Wees niet bang om een blauwtje te lopen, mocht hij geen interesse hebben. Who cares! Over ‘m week zie je hem waarschijnlijk toch nooit meer ;-).

3. Trek je allerleukste outfit uit de kast
Het draait natuurlijk niet alleen om uiterlijk, maar jouw nieuwe zomerjurkje helpt misschien wel wat aandacht te trekken.

4. Loop net een keertje extra langs
Misschien dat hij je de eerste keer nog niet had opgemerkt, de tweede keer kan hij niet meer om je heen.

5. Geef een hint
Heeft ‘ie het nog niet door dat je al drie keer bent langs gelopen? Probeer dan eens oogcontact te maken of geen hem een andere hint.

7. Ga erop uit
Ben je met je ouders op vakantie? ‘s Avonds worden er op veel campings en hotels animatie verzorgd. Ga hier heen en leer nieuwe mensen kennen. Wie weet zit hier je crush wel tussen.

8. Bied hem een drankje aan
Begrijpt hij bovenstaande hints niet? Stap dan gewoon op hem af en bied hem een drankje aan. Wedden dat hij dat hartstikke stoer van je vindt?

8. Lach!
Het allerbelangrijkste: lach. Dat kan natuurlijk niemand weerstaan!

Lees ook:

Must reads 👀