Health

5 workouts waarmee je binnen no time een summer body krijgt

De zomer is om de hoek. Maar als heb je al een summerproof lichaam? Dit is altijd een stressmomentje dat pas echt begint door te dringen als de eerste zonnestralen al te zien zijn. Maar no stress, met deze workouts heb jij in no time een strak lichaam voor deze zomer. Deze oefeningen zijn makkelijk en helemaal te doen voor thuis. Al helemaal als je lui bent aangelegd zijn deze workouts goed te doen. 

Hier zijn een paar handige oefeningen die je kan doen met een springtouw. Die heb je vast nog wel ergens in de schuur lliggen. Of leen die van je buurmeisje en ga lekker buiten een middagje trainen met het springtouw:

Het springtouw is goed voor het hele lichaam en voornamelijk de buik en armspieren. Je beweegt je hele lichaam door het springen.

Voor beginners en de lazy girls onder ons hebben we ook wat filmpjes voor beginners en dit zijn ook kortere workouts:

Met een paar dumbells voor thuis zijn er ook veel makkelijke en snelle oefingen die je kan doen om je body een boost te geven. Dumbells zijn goed om de armen mee te trainen. Maar ook de billen de buik kunnen er geweldig uitzien na een aantal workouts met dumbells.

Enthousiast geworden? Dan hebben wij een aantal gewichten voor je op een rijtje gezet:

Roze halters €16,95 I Gekleurde Bodypumpset €89,95

Bij een goede workout hoort ook de juiste kleding:

Groene sport-bh: €10,99 | Sport-bh met strepen: €16,00

Dit zijn natuurlijk gewoon simpelweg wat oefeningen die je thuis kunt doen. En voor inspiratie kan je altijd een middagje plannen om op instagram naar fitgirls te kijken die aan het trainen zijn. Dan heb je stap 1 al gehad. Nu nog zelf doen!