Films & Series

Zwijmel! Deze knappe acteur is gecast als Hiram Lodge in Riverdale

Het duurt nog even voordat we nieuwe afleveringen van Riverdale kunnen zien (een jaar! snik!), maar de makers maken ons alvast lekker voor het nieuwe seizoen. Deze week werd bekend dat er een hunk in de serie komt, en nu is er n贸g een reden om naar seizoen 2 van Riverdale uit te kijken. Hiram Lodge is gecast en de acteur in kwestie is heel knap. Hij mag dan wel wat ouder zijn, maar dat drukt de pret niet ;-). 

Opschudding

In het tweede seizoen maken we ein-de-lijk kennis met Veronica’s vader, Hiram Lodge. We hebben de zakenman nog niet gezien omdat hij vast zat in de gevangenis door een financieel schandaal. Hiram komt volgend seizoen dus weer vrij en dat zal voor genoeg opschudding zorgen. Wat er precies gaat gebeuren met Hirams terugkeer en of hij te vertrouwen is, weten we nog niet maar we weten w茅l dat hij super knap is. 

Hunk

De acteur die Hiram gaat spelen is Mark Consuelos. Je hebt hem misschien al gezien in de series Kingdom en Pitch. Hij is misschien wel wat ouder, maar nog steeds helemaal niet verkeerd om naar te kijken. Het is in ieder geval n贸g een reden waarom we uitkijken naar gloednieuwe afleveringen van Riverdale. 

Lees ook: 

Beeld: Brunopress