News

Taylor Swift heeft een nieuwe vriend en ja, het is weer een Britse acteur

Taylor Swift is al een tijdje single sinds haar breuk met Tom Hiddleston. Maar de mooie zangeres blijft nooit lang alleen. Taylor heeft het naar verluidt heel gezellig met een knappe acteur. Het is duidelijk dat de superster een type heeft, want de hunk in kwestie is wéér Brits. En als je hem ziet, snap je totaal waarom Taylor voor hem is gevallen…

Undercover

Taylor houdt zich de afgelopen maanden wat meer op de achtergrond. En dat is niet voor niks. Haar imago liep niet alleen een flinke klap op door Kim Kardashian, maar haar relatie met Tom liep ook op de klippen door de constante aandacht van paparazzi. Ze werkt in alle stilte aan nieuwe muziek. Én ze is volop aan het daten. 

Geheime tripjes

De popster heeft in het diepste geheim een relatie met Joe Alwyn. Hij is een Britse acteur. Erg bekend is hij nog niet, maar dat zal ongetwijfeld veranderen in de komende maanden. Als het aan Taylor en Joe ligt, blijft de relatie zoveel mogelijk uit de media. De zangeres maakte de afgelopen tijd meerdere tripjes naar Londen, waar ze zich vermomde met pruiken en hoeden. 

Serieuze relatie

Taylor doet er in ieder geval alles aan om haar kersverse relatie te laten slagen. Ze huurt een huis in het noorden van Londen om bij haar lover te kunnen zijn. Of beter gezegd hij bij haar, want de 26-jarige acteur woont nog bij zijn ouders. Hieronder een interview met de nieuwe vriend van Taylor, mét sexy Brits accent. 

Lees ook: 

Beeld: Brunopress