Lifestyle

7 tekenen dat je crush je wel ziet staan

OMG! You have a crush! Verliefd zijn is het leukste was er is. Nog leuker? Als deze knapperd ook een oogje heeft op jou! Maar hoe kom je daar achter? Wij van Girlscene gaan je helpen uitpluizen of die leuke jongen die je nu waarschijnlijk 24/7 aan het stalken bent ook gevoelens heeft voor jou. Hier de komen de tekenen.

1. Complimenten
Een jongen valt het echt niet bij iedereen op dat iemands haar goed zit of dat iemand een nieuwe broek aan heeft. Nee. Geeft hij je geregeld een complimentje over je lach of kleding? Dit is een duidelijk teken. What to do? Geef hem complimenten terug! Jongens zijn tegenwoordig bijna even ijdel als meisjes. Hij vindt het vast leuk als je hem vertelt dat hij een leuke trui aan heeft of een lekker luchtje op heeft. Vooral dat laatste is een flirty manier om zijn aandacht te trekken.

2. AANDACHT!
Hij doet er alles aan het gesprek gaande te houden. Als jij al half ligt te slapen, krijg je nog een appje met “ben je nog wakker?” .Ja ja, deze jongen ziet jou duidelijk wel zitten.

3.  Hij reageert snel
Is hij een flierefluiter of vindt hij je echt leuk? Dit is een gevaarlijke, maar kan wel een sign zijn. Als hij binnen twee minuten op je appje reageert betekent dit dat je speciaal bent voor hem en dat hij graag van je wil horen en jullie gesprekken tof vindt. Kijk wel uit dat het geen fuckboy is, want daar zit niemand op te wachten.

4. Hij toont oprechte interesse en is betrokken
Vraagt hij vaak hoe het gaat? Is hij benieuwd of je in de stad bent of hoe je schooldag was?  it is sowieso een teken. Maar dan wel alleen oprechte interesse. Als hij dit niet doet, niet getreurd, de meeste jongens vergeten dit te vragen. Ook al vindt hij je misschien wel leuk, hij denkt er niet aan om je elke dag te vragen hoe het met je gaat. Als hij vraagt naar hoe de toets ging die je gister had, betekent dat hij betrokken is en zich om je bekommert. Dit is heel fijn en een groot teken!

5. Hij zegt soms extreem cheesy dingen om je aandacht te krijgen
Jaja, deze zit in het fuckboy lijstje maar ook in het crush lijstje. Neem het allemaal niet al te serieus, maar bedenk wel in je achterhoofd dat dit een teken is en een goede reden om hem op een date te vragen.

6. Subtiele hints
Hij zegt vaak “subtiel” dat hij niks aan het doen is. Jongens zijn niet goed in hints snappen, maar ook niet goed in hints geven. Maar deze hint is overduidelijk! Als hij aan je vraagt wat je aan het doen bent en hij zegt zelf al dat hij niks doet, dan is: 1 + 1 = 2. Op date dus!

7. Hij negeert je
Oke. Dit is misschien een plottwist, maar als jongens je leuk vinden kunnen zij dit ook uiten door je compleet te negeren. Jongens zijn raar, we know, maar dit is een manier waarop zij hun gevoelens uiten. Of naja, ze hebben geen idee wat ze met al die gevoelens aan moeten!

Laatste tip: Het is cool als jij het gesprek begint en hem uitvraagt. Dat is eng en risicovol, maar hey, nooit geschoten is altijd mis.