News

In deze serie vertellen Monica Geuze en Temptation Ken álle juicy roddels

Er zijn twee dingen in het leven waar het gemiddelde meisje geen genoeg van kan krijgen: Temptation Island en vloggers op YouTube. Dat combineert Anna Nooshin straks op haar eigen kanaal door een nieuwe serie te lanceren waarin zij aan onder andere Monica Geuze en Temptation Island deelnemer Ken vraagt of bepaalde roddels kloppen of niet. We kunnen niet wachten.

De serie Gossip is pas binnenkort pas te zien, maar de teaser ziet er in ieder geval al veelbelovend uit. Iedere week ontvangt Anna een nieuwe gast om de meest bizarre roddels over hem of haar te bespreken én te bevestigen (of te ontkrachten).


In het eerste seizoen nemen Monica Geuze, Ken Stoffels en Fred van Leer plaats op de bank en surprise, surprise: het lijkt veel over seks te gaan. In de teaser bespreekt Anna met Monica seks met vrouwen en vertelt Monica’s vriend Lars dat ze ‘best pittig in bed is’. Ken moet een vraag beantwoorden over orgie’s (!) tijdens Temptation Island (!!). Klopt het of niet? Dat beantwoorden ze dus in de serie. 

Een gevalletje 18+ dus, maar Anna kan waarschijnlijk op veel views rekenen dankzij deze serie.

Lees ook:

Beeld: Brunopress

Must reads 👀