Films & Series

Alarm! Dit is de EXACTE datum waarop we weten wie Riverdale’s Jason heeft vermoord

Riverdale wordt met iedere aflevering spannender. Er wordt druk gespeculeerd over de moordenaar van Jason Blossom. Een tijdje geleden onthulden we al dat we dit seizoen nog weten wie hem heeft vermoord. Maar nu weten we ook de exacte datum! Het wachten is bijna voorbij, op déze datum wordt Jasons moordenaar bekend.

Van Jughead tot Betty: bijna iedereen heeft wel op de verdachtenlijst gestaan. In Riverdale kan alles gebeuren, dus iedereen zou de moordenaar kunnen zijn. Gelukkig is het mysterie bijna voorbij! Producer Roberto Aguirre-Sacasa heeft bekend gemaakt wanneer de moordenaar bekend wordt. 

Het is sneller dan je denkt! Volgende week (5 mei) weten we al wie Jasons moordenaar is. Nee, dat is dus niet de allerlaatste aflevering! De onthulling zal de hele stad op zijn kop zetten volgens de producer. Dat kan maar één ding betekenen: de moordenaar is waarschijnlijk iemand van wie je het niet verwacht.

Als je denkt dat de spanning na de onthulling van Jasons moordenaar weg is, dan heb je het mis. Producer Roberto heeft ook bevestigd dat het leven van een van de personages aan een zijden draadje hangt in de laatste aflevering. Maak je dus maar klaar voor een zenuwslopende cliffhanger!

Lees ook:

Bron: ew.com