Films & Series

Uhhh! Op deze Riverdale spoiler was niemand voorbereid

Thank goodness dat we voor het einde van Pretty Little Liars ons kunnen overgeven aan een nieuwe serieverslaving: Riverdale. Het is niet alleen spannend en mysterieus, je wilt het ook blijven kijken. Helemaal nu Fred en Archie een mega spoiler hebben gedropt. Op dit nieuws waren we nog niet helemaal voorbereid… Lees mee.

Eerlijk, het is een béétje teleurstellend hoe lang ze ‘A’ kunnen uitmelken in Pretty Little Liars. We zijn al zoveel seizoenen verder en de serie lijkt één grote cliffhanger te zijn. Jughead, uhhhh, Cole Sprouse, heeft al onthuld dat we in het eerste seizoen erachter komen wie Jason Blossom heeft vermoord en daarmee zijn onze gebeden verhoord. Riverdale is dus niet hetzelfde als PLL! Maar er komt ook een tweede seizoen en als de moordenaar van Jason bekend is, is de vraag hoe ze dat seizoen gaan vullen. Nou, als volgt…


Op WonderCon hebben Luke Perry (Fred) en KJ Apa (Archie) een flinke spoiler de wereld ingestuurd. Bereid je alvast voor op nóg een moord, want dat zit er dus aan te komen! Is dit dan het nieuwe mysterie waar Lili (Betty) het over had? Zodra de ene moord is opgelost bevinden we ons alweer in de volgende en OMG, de vraag is wie dit keer het slachtoffer wordt. Of worden? Luke zegt: “Ze verdienen het.”, waarop KJ zegt: “Tweede personage, vraagteken?”.

Wij weten het in ieder geval zeker: we zijn klaar voor het tweede seizoen. Maar niet voordat we er binnen nu en een maand achterkomen wie Jason heeft vermoord. Zoveel vragen!

Lees ook:

Beeld: Getty Images | Bron: Teenvogue.com