News

Sneaky Lisa onthult waarom ze spijt heeft van Temptation Island

We weten nog niet eens precies hoe Temptation Island afloopt, maar mede dankzij het internet kunnen we al raden welke stelletjes bij elkaar zijn en wie het programma niet hebben overleefd. En guess what? In een interview met Trouw geeft Lisa al de nodige spoilers weg én onthult ze waarom ze spijt heeft van haar deelname.

Eerlijk is eerlijk, Temptation Island is absoluut niet een programma zoals Expeditie Robinson of Wie is de Mol? waar veel mensen zich voor willen opgeven. Helemaal niet als hun relatie op het spel staat. Lisa en Merijn deden het wél, en nu heeft ze spijt.

Niet omdat haar relatie nu ten einde is (grote spoiler, maar dit wist je waarschijnlijk al…), maar puur omdat ze als een persoon wordt neergezet die ze niet is. Lisa vertelt: “Ik word weggezet als sneaky, terwijl ik niet de enige ben die bezig is met de camera’s. Omdat ik verder niets deed moesten ze het spannend maken. En als je imago eenmaal bepaald is, worden alle beelden zo gemanipuleerd dat het in die lijn past.” 
 

Lisa zegt dat Merijn als engel wordt neergezet, terwijl hij degene is die is vreemdgegaan. Door de manier waarop ze op televisie te zien is krijgt ze nu veel negatieve reacties op social media en wordt ze zelfs uitgescholden. Da’s heel pittig voor haar en dat ze nu ook op straat wordt aangesproken als sneaky Lisa is heftig. 

En Merijn? Hem spreekt ze niet meer. “Het zou sowieso wel zijn uitgegaan. Hij kon altijd al goed liegen. Zo had hij ook voor het programma altijd contact met meisjes op Instagram en Snapchat. Maar ik ben blij dat ik erachter ben hoe hij is. Hij zei altijd dat hij niet op blonde vrouwen met neptieten viel, maar dat was dus ook gelogen.”

Lees ook:

Must reads 👀