Films & Series

YAY! De aflevering van laatste kampvuur Temptation Island kun je hier bekijken

We raken maar niet uitgepraat over Temptation Island. Het is inmiddels wel duidelijk dat niet alle relaties het zullen redden na de wilde avonturen op het eiland. Vanavond wordt aflevering 10 uitgezonden als de deelnemers op dream date gaan met een verleider, maar aflevering 11 is al uitgelekt. En die aflevering belooft spannender dan ooit te worden, want dan zien de stellen elkaar weer! Je hoeft niet langer te wachten, hier kun je de aflevering gratis bekijken.

Zullen Jolien en Herbert het redden? Hoe reageert Jefferson op een verliefde Lize? Hoe zal het aflopen met Merijn en Lisa? We hebben zoveel vragen dat we niet kunnen wachten tot aflevering 11 met het laatste kampvuur wordt uitgezonden. Officieel horen we nog een week te wachten, maar je kunt ‘m alvast bekijken! De aflevering is namelijk uitgelekt en wij hebben de link. 

Misschien heb je aflevering 10 al gekeken of wil je na de uitzending van vanavond meteen door kijken. We kunnen alvast verklappen dat aflevering 11 hartstikke juicy is… Klik hier om ‘m te bekijken. 

Lees ook:

Beeld: iStock