Films & Series

Yes! Netflix test nieuwe functie waar je al die tijd al op wacht

Boy, oh boy… Netflix is bezig met een mega gevaarlijke functie voor iedereen die ook maar iets gevoelig is voor het bingewatchen van hun favoriete serie. Netflix introduceert namelijk bij een klein groepje gebruikers een aparte functie waardoor het nog makkelijker is om door te blijven kijken. Je leest er hier meer over. Wedden dat je niet meer uitgekeken raakt als jij de knop kunt gebruiken?

Niets zo vervelend als je met een Gossip Girl marathon bezig bent en je gestoord wordt tijdens je bingewatch-sessie. Of dat je nog een paar afleveringen Riverdale te goed hebt (foei! Kijk je niet iedere week?) en je keer op keer weer de opening credits te zien krijgt voor iedere aflevering. Als je een bingewatcher bent kun je die credits wel dromen. Laat Netflix dat nu eindelijk begrijpen en er iets aan willen doen!

View post on Twitter

Sommige gebruikers testen daarom nu een knop waarmee je de opening credits overslaat. Na vier afleveringen kijken achter elkaar heb je die wel vaak genoeg gezien, niet? Juich alleen nog niet te vroeg, want zoals we net schrijven zijn het slechts een paar gebruikers die deze functie nu kunnen testen én de kans is groot dat zij via hun laptop kijken. De functie werkt bovendien op dit moment ook nog niet voor alle series, maar wel bij onder andere House of Cards en Mad Men. Tot slot is het de vraag of Netflix het wereldwijd gaat introduceren, maar wij zeggen in ieder geval volmondig ja!

Lees ook:

Bron
Beeld: iStock

Must reads 👀