Films & Series

YES: Er komt een nieuwe Saw-film!

Het is inmiddels meer dan tien jaar geleden dat we eerst konden gruwelen bij de horrorfilms van Saw. Wist je namelijk dat de eerste film van de reeks al in 2005 (!) in Nederland verscheen? Inmiddels zijn we zeven films verder en zitten de opnames van het achtste horrorverhaal erop. En dat betekent dat ze iets heel belangrijks kunnen vertellen over een karakter… Lees snel verder.

De geruchten gingen wel in de filmwereld, maar echt bevestigd werden ze nooit: keer Jigsaw (Tobin Bell) nu terug of niet? We kunnen vanaf nu vertellen dat het inderdaad zo is! YES! Eindelijk goed nieuws, want laten we niet vergeten dat de laatste Saw-film alweer uit 2010 dateert.

Richting het einde van het jaar komt de nieuwe film dan ein-de-lijk uit. In oktober viert Amerika de release van de film en we hopen dat wij als kikkerlandje niet lang hoeven te wachten totdat wij kunnen griezelen in de bios. Alleen is het wachten op het nieuws dat Saw inderdaad naar Nederland komt… Het is in ieder geval bijzonder dat Jigsaw terugkeert, want die zou toch al een jaar of tien dood moeten zijn. Of niet?

Check hier alvast de trailer van Saw: Legacy.


Lees ook:

Bron
Beeld: iStock