Films & Series

Yes! Deze nieuwe Disney-serie wordt jouw nieuwe verslaving

Jezelf thuis opsluiten met een warme kop thee, een schaal koekjes én genoeg afleveringen van een serie. Dit kunnen we nog even doen voordat de zomer aanbreekt en we vaker buiten zijn. Gelukkig kun je daar gebruik van maken, want er komt een gloednieuwe serie op tv die je kunt bingewatchen! Het is een serie van Disney en dat belooft veel goeds (want: Lizzie McGuire en High School Musical). We stellen de serie graag aan je voor!

De serie waar we zo enthousiast over zijn heet ‘The Lodge’. De Disney-serie heeft een internationale cast en dat is misschien wel meteen het coolste: er speelt een Nederlandse actrice in de serie! Haar naam is Sarah Nauta, je kent haar misschien wel van het duo Sarah & Julia. Ze speelt de rol van Lori, een enthousiast en werklustig meisje dat werkt als assistente voor de realityshow: ‘My Amazing Life’. Ze heeft een oogje op Noah. Hieronder zie je het nummer dat Sarah inzong voor ‘The Lodge’:

Watch on YouTube

Maar je wilt natuurlijk weten waar de serie over gaat! De vijftienjarige Skye heeft prachtige herinneringen aan de North Star Lodge, een prachtige lodge in een pittoresk dorpje. De North Star Lodge is al vele generaties eigendom van haar familie, haar moeder groeide hier op en nam Skye hier later ook mee naartoe tijdens vakanties. Nu Skye haar moeder één jaar overleden is en haar opa met pensioen gaat, vertrekt Skye samen met haar vader terug naar de lodge om daar te gaan wonen. Het is een frisse start voor hen beiden, en in de aankomende maanden zal Skye nieuw leven in de lodge blazen! Maar, dit geldt niet alleen voor de lodge. Ook de mensen die daar werken en haar familie maken van alles met Skye mee. Ze beleven vele avonturen en dit alles brengt ook nog eens voor-, en tegenspoed in de relaties.



Sarah Nauta

The Lodge is vanaf 5 maart iedere zondag om 19:35 uur te zien op Disney Channel.

Lees ook: 

Must reads 👀