News

‘Ik liet fruit in mijn vagina zitten zodat mijn man het later kon opeten’

Een fetish is een object van speciale seksuele belangstelling of zelfs verering. En dan hebben we het niet over billen over borsten. Het is niet per se vreemd of slecht om een fetish te hebben. Maar er is een nieuwe trend op fetish-gebied en deze kan echt niét door de beugel. Don’t try this at home!

Het begon allemaal met een bericht op forum Reddit. Een vrouw deelde dat zij en haar man een nieuwe fetish hebben. Haar man vraagt haar om voedsel ‘zoals appels, peren en wortels’ in haar vagina te plaatsen en het de hele dag in zich te dragen. Aan het einde van de dag eet hij het fruit of de groente uit haar vagina. 

Andere gebruikers op het forum hadden veel vragen over deze fetish met fruit en groente. Veel keken er raar van op, maar een aantal verklaarden het misschien ook eens te gaan proberen. En dat is alarmerend. 

Dokters waarschuwen voor deze fetish. Fruit en groente horen niet in een vagina thuis. In het mildste geval loop je een flinke schimmelinfectie op, maar er kunnen dus veel ergere dingen gebeuren. Wees gewaarschuwd en don’t try this at home!

Lees ook: 

Beeld: iStock | Bron

Must reads 👀