Lifestyle

Deze 10 knappe boys van Youtube wil je volgen


Knappe jongens kijken is altijd leuk. Of het nou op plaatjes in een tijdschrift is, of in films en series. Maar ons favoriete platform voor knappe jongens blijft toch YouTube. De meeste YouTubers geven ons namelijk ook echt een kijkje in hun leven. Maar welke hotties zijn er eigenlijk allemaal op YouTube? Welke zijn de knapste? Wij hebben ze voor je uitgezocht! Wij hebben de leukste voor je uitgezocht.

Brent Rivera
Wie is super druk, heel grappig en één van de knapste jongens van YouTube? Brent Rivera natuurlijk!


Twan Kuyper
De 22-jarige Twan Kuyper groeide op in Friesland, maar woont tegenwoordig in Los Angeles. Ja je leest het goed! Deze knapperd is dus een Nederlandse Youtuber. Hij begon ooit met grappige filmpjes op het videoplatform Vine, maar inmiddels is deze hottie een échte wereldste.


Beau Brooks
De Australische Beau, zijn boers (die er trouwens ook zeker mogen zijn!) en zijn vrienden halen heel wat grappen met elkaar uit. Maar wij blijven stiekem alleen naar zijn YouTube-kanaal terugkomen vanwege het gigantische aantal knappe jongens die erin voorkomen. 


Connor Franta
Schrijver, ondernemer en YouTuber Connor is super knap en super cute


Sam Pottorff
Deze blonde hottie kon natuurlijk niet ontbreken in onze lijst. Niet te vergeten dat hij en zijn verloofde Rosa één van de schattigste koppels van YouTube vormen. 


Dolan Twins
Ethan and Grayson Dolan zien er niet exact hetzelfde uit, maar zijn zonder twijfel wel even knap. 


Chris Collins
Super hottie Chris Collins is terug te zien op zijn YouTube kanaal WeeklyChris. 


Cameron Dallas
Bij Cameron zitten de goede looks al in de genen, zoals we goed kunnen zien bij zijn zussen. Maar Cameron blijft natuurlijk onze nummer één!


Mazzi Maz
Met zijn bijzondere haarstijl, mooie tattoos en vele piercings kon hij natuurlijk niet op deze lijst ontbreken. 


Phil Lester
Dan Howell, de beste vriend van Phil, kwam een paar jaar geleden al in ons artikel over knappe jongens op YouTube voor. Alleen daarom al mochten we AmazingPhil dit keer natuurlijk niet vergeten!

Bron: lc.nl, buzzfeed.com | Beeld: Getty Images