Lifestyle

14 redenen waarom meiden met een kat het beste datemateriaal zijn

Kan de dag voor jou niet snel genoeg gaan zodat je weer thuis op de bank kunt knuffelen met je kat? Worden jouw vrienden gek van je gepraat over je kat en staat Facebook vol met foto’s van jullie twee? Jij bent een echte kattenliefhebber! Maar dit betekent echt niet dat je single thuis op de bank zit als een gek vrouwtje met honderd katten. Nee, meiden met een liefde voor katten zijn namelijk fantastisch als vriendin. Dit is waarom…

♥ Ze hebben een groot hart
We houden ontzettend veel van onze katten en weten niet hoe we ooit zonder deze lieve beestjes konden leven. Gelukkig is er nog een heleboel liefde over die we graag delen met iemand anders…

♥ Ze weten wanneer ze moeten stoppen
Wil jij lekker knuffelen met je kat tijdens Grey’s Anatomy maar heeft je kat er na een kwartier al genoeg van? Geen probleem. Meiden met een kat weten dat je soms even ruimte en tijd voor jezelf nodig hebt.

♥ Ze kunnen voor je zorgen
We zijn het nu eenmaal gewend om de kattenbak te verschonen, eten te geven en te knuffelen. Meiden met een kat weten précies hoe ze je moeten verzorgen.

♥ Ze zijn niet bang om te binden
Kattenliefhebbers zijn niet bang voor de toekomst en zoeken naar zekerheid. Ze zijn niet op zoek naar een one night stand, maar naar the real deal.

♥ Ze hebben humor
Denk maar eens aan al die hilarische kattenvideo’s die online staan. Iemand moet deze maken toch? 😉

♥ Ze vinden het niet erg om te delen
Of het nu gaat om eten, het lekkerste plekje op de bank of de dekens in bed. Meiden met katten weten hoe het is om alles te moeten delen.

♥ Ze zijn verantwoordelijk
We zorgen goed voor onze katten, nemen ze mee naar de dierenarts, maken ze schoon, geven ze eten, het zijn bijna kinderen. Hello wifey material!


♥ Ze zijn vergevingsgezind
Ondanks dat we om vier uur ’s nachts wakker worden van gemiauw, onze bank vol zit met haken, er naast de bak gepoept wordt, we houden nog steeds van onze katten. Als dat geen echte liefde is.

♥ Ze zijn loyaal
Niemand komt tussen jou en je kat. 

♥ Ze kunnen goed delen
Katten willen altijd hebben wat jij hebt. Jouw favoriete plekje op de bank? Daar ligt je kat nu heel tevreden op de slapen… Dacht je dat die laptop van jou was? Na-ah! Katten claimen alles waar ze maar op kunnen liggen.

♥ Mensen met katten zijn gelukkiger
Het is bewezen dat dieren helpen tegen stress en depressie. Wie wil er niet daten met iemand die gelukkig is?

♥ Ze kunnen goed luisteren
We praten de hele dag tegen onze katten en toch zeggen ze niets terug. Dit is wel waarom we heel goed zijn geworden in luisteren en precies weten wat het gebrabbel van onze katten betekent. Meow.

♥ Het maakt hen niet uit wat anderen denken
Uren met je kat knuffelen op de bank terwijl je vriendinnen in de kroeg staan? Nou en…!

♥ Ze weten hoe het is om rotzooi op te ruimen
Die vuile sokken zijn dus geen probleem. 

Lees ook:

Bron, bron

Beeld: iStock

Must reads 👀