Lifestyle

9 dingen die je terugbrengen naar het jaar 2007

2007, herinner je de goede tijden nog? Het is misschien even graven in je geheugen, maar na een brainstormsessie op de Girlscene redactie en een beetje speurwerk op het internet wisten we weer precies wat er dertien jaar geleden in het leven van een meisje gebeurde. Hallo, de hele middag op Hyves, het begin van Gossip Girl… Kijk snel verder!

1. Hyves
Krabbelen naar je vriendinnen, overal R+R (reactie + respect) plaatsen en jaloers zijn op de Goldmembers… 2007 was absoluut het jaar waarin jij en je vriendinnen op Hyves actief waren.

2. iPod
Weet je nog dat de eerste iPod touch gelanceerd werd? The good old days! Maar grote kans dat jij het tien jaar geleden nog met een gewone iPod of, als je mazzel had, met een iPod nano liep.

3. BlackBerry

In 2007 kon je je echt niet voorstellen dat je jouw geliefde BlackBerry Curve of Bold zou inruilen voor een iPhone. Zelfs niet als jij je telefoon liefkozend CrackBerry noemde.

5. Hey There Delilah
Het was het jaar waarin we massaal meezongen met Hey There Delilah van de Plain White T’s. Hey There Delilah, what’s it like in New York City… Dat kreeg je niet meer uit je hoofd.

6. My Super Sweet 16
Het was genieten als je naar MTV keek. Naast The Hills verslonden meiden het programma My Super Sweet 16 en maakte niets je blijer dan een My Super Sweet 16 Weekend Break.

7. Harry Potter en de Orde van de Feniks
Harry Potter liefhebbers gingen massaal naar de bioscoop om de film Harry Potter en de Orde van de Feniks te bekijken. Dit was trouwens alweer de vijfde film van de Harry Potter-reeks. Time flies.

9. Gossip Girl
2007 was het jaar waarin de allereerste aflevering van Gossip Girl over de rijkeluiskinderen van de Upper East Side werd uitgezonden. Toegegeven, in Nederland was de serie uiteindelijk pas in 2008 op televisie, maar de boeken lagen al eerder in de winkel… Dus het telt. 😉

10. MSN
Het waren de hoogtijdagen van MSN. Typen in breezertaal, (F), (K) en (L) sturen naar je besties en natuurlijk woorden afkorten zoals hvj en wjnmk. Wie heeft het niet gedaan?