Films & Series

Pretty Little Liars lanceert spannendste trailer tot nu toe

We hebben 2017 officieel ingeluid, en dat betekent ook dat het einde van Pretty Little Liars in zicht is. Nu de eerste aflevering nadert, hebben de makers nog trailer gelanceerd. En wat voor één! We liegen niet als we zeggen dat dit de spannendste trailer tot nu is… het lijkt wel een horrorfilm. Kijken op eigen risico!

De Liars zijn door de seizoenen heen ontelbare keren bedreigd, konden niemand vertrouwen en maakten levensgevaarlijke situaties mee. En dat allemaal dankzij A.D. Maar de mysterieuze A.D. is nog lang niet klaar met zijn spelletjes.

De laatste tien afleveringen beloven de spannendste tot nu toe te worden. De trailer zegt genoeg. Het is een duistere trailer waarin Mona de hoofdrol speelt. We zien dat de Liars doodsangsten uitstaan en dat A.D. er overduidelijk alles aan doet om hen het leven zuur te maken. 

De eerste aflevering van Pretty Little Liars seizoen 7B wordt 18 april in Amerika uitgezonden. Maar of we nog durven kijken na het zien van deze trailer? 

There’s always been someone watching. Manipulating… The FINAL 10 EPISODES of #PrettyLittleLiars begin April 18th on @FreeformTV. #PLLEndGame pic.twitter.com/TohFCaqBxC

— Pretty Little Liars (@PLLTVSeries) 3 januari 2017

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀