Films & Series

De 8 leukste en gekste momenten van Carpool Karaoke

Ken je Carpool Karaoke nog? Het begon allemaal met één sketch die de Engelse interviewer James Corden bedacht. Inmiddels is het uitgegroeid tot een fenomeen op tv en YouTube. Met gasten zoals Justin Bieber werd Carpool Karoake bekend, maar na al die tijd hebben we heel wat bekende mensen in de auto gezien. Girlscene blikt terug op de leukste en gekste momenten! 

In de auto van James Corden komen celebs uit alle gebieden van de showbizz en zelfs de politiek. Kijk met ons mee hoe James de boel op stelten zet met zijn bijzondere gasten in Carpool Karaoke. 

Watch on YouTube

Selena Gomez
Selena onthult haar geheim voor een goed begin van de dag: gember. Elke ochtend eet ze een stuk pure gember of neemt ze een geconcentreerde gembershot. Ze zweert bij deze manier van je lichaam reinigen en is dol op de smaak. James probeert het ook uit tijdens de carpool rit, maar hij is wat minder enthousiast. 

Watch on YouTube

Madonna
Het leek nog zo rustig te beginnen, maar aan het einde van het eerste nummer gooit Madonna haar benen in de lucht… letterlijk! Daarna zijn alle remmen los en is zelfs twerken in de auto niet gek genoeg voor Madonna. 

Watch on YouTube

Chris Martin
Net nadat Chris zijn mobiele keyboard weer opgeborgen heeft komen hij en James een limonade-standje tegen langs de weg. Ze kopen een beker, maar al snel blijkt de limonade veel te zoet te zijn. Zowel Chris als James krijgen gelijk een sugar rush door het zoete drankje en de gevolgen zijn hilarisch. 

Watch on YouTube

Jennifer Lopez
Aan het begin van de rit steelt James de telefoon van Jennifer om eens te kijken welke contacten hij allemaal tegenkomt. Al snel stuit hij op een wel heel bekende naam: Leonardo DiCaprio. James slaat gelijk zijn slag en stuurt hem een berichtje (zonder erbij te zeggen dat J. Lo helemaal niet de afzender is). De gevolgen zijn hilarisch wanneer Leo voor het einde van het interview nog even serieus reageert op het bericht. 

Watch on YouTube

Red Hot Chilli Peppers
De bandleden van Red Hot Chilli Peppers zijn zo hilarisch dat ze James zelfs letterlijk uit de kleren kunnen praten tijdens het interview. Maar het hoogtepunt voor ons is wel wanneer zanger Anthony Kiedis van de band James uitdaagt tot een worstelwedstrijd. Dit doen ze natuurlijk niet in de auto, maar waar dan wel? In de eerste voortuin die ze tegenkomen!  

Watch on YouTube

Stevie Wonder
Als er iemand veel over de liefde gezongen heeft is het Stevie Wonder wel. Dit maakt alleen maar meer speciaal wanneer Stevie de telefoon van James overneemt en een super schattig en mooi berichtje voor zijn vrouw achterlaat. Namens haar man natuurlijk. Na zo’n speciaal en romantisch gebaar kan James voorlopig vast niks fout doen bij zijn vrouw. 

Watch on YouTube

Michelle Obama
Zelfs first lady Michelle Obama is een keer te gast geweest voor Carpool Karaoke. De vrouw van de voormalige Amerikaanse president vindt het helemaal geweldig om weer eens een keertje voorin te kunnen zitten en vertelt uitgebreid over haar jongere jaren. Op het einde komt zelfs Missy Elliott nog even langs die meezingt met de laatste liedjes. 

Watch on YouTube

Adele 
Dit keer ging James Corden helemaal naar Engeland voor zijn gast. Adele en James zingen de leukste duets terwijl ze in de spits staan in de drukke straten van Londen. Maar het beste komt als Adele haar ware rap skills laat horen. 

Lees ook: 

Bron

Beeld: iStock