Films & Series

14 geheimen die je nog niet wist van Pretty Little Liars

Weet jij alle achternamen van de Liars en kun jij feilloos de date-geschiedenis van alle meiden navertellen? Dan zie je vast al maanden op tegen april 2017, want dat is de maand waarin jouw favoriete serie eindigt. Jep, wij kunnen het ook nog niet helemaal geloven. Maar voordat het zover is kunnen we nog genieten van nieuwe afleveringen. Denk jij alles te weten over Pretty Little Liars? Misschien weet jij de date-geschiedenis wel, maar wedden dat je deze geheimen nog niet wist… 

1. High School Musical-ster Ashley Tisdale zou een rolletje krijgen in de serie, maar ze heeft het uiteindelijk afgewezen om in de serie Hellcats te spelen. Hellcats werd na een paar afleveringen gecanceled. Oeps…

2. Pretty Little Liars wordt deels op dezelfde set van Gilmore Girls opgenomen. Jep, Stars Hollow en Rosewood zijn dus eigenlijk hetzelfde dorpje. 

3. Ashley Benson is degene die Secret van The Pierces voorstelde als theme song. “Het is gewoon zo griezelig en perfect voor de serie,” zegt de actrice over het nummer. 

4. Sasha Pieterse, die de rol van Alison speelt, deed auditie voor Hanna. Ze was toen slechts 12 jaar oud.

5. Shay Mitchells echte naam is Shannon.

6. Spencer en Toby werden een setje, omdat het de producers van de serie opviel hoe goed Troian Bellisario en Keegan Allen met elkaar overweg kunnen. 

7. Rosewood is een fictief stadje, maar is wel geïnspireerd op een echte stad: Rosemont in Pennsylvania.

8. Als Lucy Hale op date moest gaan met een PLL-vriendje dan zou ze Toby boven Ezra verkiezen. “Hij is heel mysterieus. Rustig, maar toch heel sexy. Dat is het meest mijn type,” zegt de brunette tegen Celebuzz.

9. Bijna iedereen van de cast wist wie A was, behalve Lucy Hale. Ze hebben het haar niet verteld, omdat de actrice geen geheimen kan bewaren.

10. De deuren die je in Aria’s kamer ziet leiden naar Spencers kamer. Behind the scenes, niet in de serie ;-).

11. Lucy Hale deed auditie voor Hanna, maar kreeg uiteindelijk de rol van Aria toegewezen.

12. Spencer, Emily, Aria en Hanna zijn de enige personages die in elke aflevering zijn verschenen. 

13. Hanna heeft een girly kledingstijl, terwijl Emily zich als een tomboy kleedt. In real life is dit precies omgekeerd!

14. Shay Mitchell deed auditie voor de rol van Spencer. 

Lees ook: 

Bron, bron