Films & Series

Dit serienieuws maakt jouw winter zoveel leuker

Goed nieuws voor alle serieliefhebbers die houden van bingewatchen: Girlscene heeft iets leuks om te delen met je! Ben je al begonnen aan de Videolandserie Nieuwe Tijden? Dan wil je het volgende ongetwijfeld lezen. Lees snel verder om erachter te komen wat er te wachten staat voor Sil, Moon, Amy en eh… jou ook! Je winter is zojuist veel chiller geworden.

Als je iedere werkdag om 20:00 uur klaarzit omdat je je favoriete serie (GTST, that is) niet wil missen, dan moet je Nieuwe Tijden ook op je watchlist zetten! Met oude bekenden als Ferry Doedens (als Lucas Sanders), Soy Kroon (Sil Selmhorst) en Holly Mae Brood (Amy Kortenaer) én nieuwe gezichten is het een super leuke serie geworden over een tikkeltje eigenzinnige mensen in een studentenhuis.

Het goede nieuws is dat Nieuwe Tijden niet na de eerste 75 afleveringen stopt, maar dat er nog eens evenveel afleveringen gefilmd zijn voor het tweede seizoen! Hartstikke fijn als je groot fan bent, maar wat misschien nog wel beter is, is dat er dubbele afleveringen uitkomen. En mocht je nog niet begonnen zijn aan de belevenissen van Sil, Moon, Amy en hun vrienden in het studentenhuis in Utrecht: bij Videoland kijk je alle afleveringen die tot nu toe geweest zijn terug. Wanneer jij dit wilt en waar jij dit wilt. Let op: je kijkt de afleveringen nergens anders terug dan bij Videoland.

Watch on YouTube

Voortaan worden wekelijks (op vrijdag) twee nieuwe afleveringen van ‘Nieuwe Tijden’ toegevoegd. Tot voor kort was dit maar één aflevering. Dubbel plezier dus! We like.


Klik hier om de afleveringen te bekijken.

Lees ook:

Beeld: iStock
*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Videoland