Fashion

3 volledige kerstoutfits voor een klein budget

Je leeft al helemaal naar de kerstdagen toe: de gezelligheid, cadeautjes, al het eten en niet te vergeten jouw fantastische kerstoutfit. Maar herken jij ook de struggle dat je nog geen leuke kerstoutfit hebt kunnen scoren, omdat je budget momenteel het niet toelaat? Dan hebben wij nu de oplossing voor jou, want wij hebben 3 volledige kerstoutfits voor een klein budget samengesteld!

December is één van de duurste maanden. Je besteedt deze maand meer geld aan anderen dan aan jezelf. Inmiddels zul je dan ook wel genoeg uitgegeven hebben aan alle cadeautjes die je afgelopen dagen hebt gekocht. Nu is het tijd om voor jezelf lekker te shoppen, want een goede kerstoutfit mag absoluut niet ontbreken! 

Hieronder kun je drie verschillende kerstoutfits vinden. Ze zijn allemaal heel erg verschillend van elkaar. Outfit 1 is all black en tevens ook het meest basic van allemaal. Zwart staat overal goed bij en kan overal naar gedragen worden. Dus val jij niet graag heel erg op? Kies dan voor een outfit compleet in het zwart. Outfit 2 is een meisjesachtige outfit waarin roze en mauve als kleur zijn gebruikt. Het jurkje valt het meeste op en is gelijk de eyecatcher. Ga je liever voor een gewaagde outfit? Dan is outfit nummer 3 iets voor jou. Dit is een sexy outfit met rood als basiskleur. Voor de accessoires is gekozen voor goud, dit maakt de outfit lekker feestelijk.  

Kerstoutfit black on black

Jurk, Boohoo €20
Hakken, Boohoo €27
Clutch, Romwe €4,79
Oorbellen, Forever 21 €4
Ringen, Forever 21 €4

Kerstoutfit 2 velvet pink

Jurk, Forever 21 €20
Hakken, Asos €22,67
Choker, Boohoo €4
Clutch, Boohoo €14
Oorbellen, Asos €10,67

Kerstoutfit 3 sexy in red

Jurk, Asos €35.33
Hakken, Forever 21 €25
Clutch, Boohoo €16
Choker, Boohoo €8
Earcuffs, Forever 21 €8

Lees ook:

Beeld: iStock

Must reads 👀