News

Dit Zara nieuws is zo schokkend dat je er de komende tijd misschien niet wil winkelen

Niets wat een modeminnend meisje zo gelukkig kan maken als een shoptripje naar Zara. Thank God dat je nu in zoveel steden terecht kunt om je hart op te halen bij deze keten, want Nederland zou niet meer hetzelfde zijn zonder Zara! Maar wat de volgende vrouw vond in haar Zara jurk is zó verontrustend dat je het liefst nu al je kleding met dit label wil checken…

Wie maakt zich ook schuldig aan wekelijks (of oké, misschien om de week…) een bezoekje brengen aan Zara?! Op de Girlscene redactie reppen we de Spaanse kleding in ieder geval regelmatig. Waar anders vind je kwalitatief goede kleding dat geïnspireerd is op de laatste trends, zonder dat je er een paar honderd euro voor neer moet leggen? Precies. Maar misschien dat je na het lezen van dit verhaal iets voorzichtiger wordt… Alhoewel, de kans dat je dit meemaakt is niet groot, maar dat het gebeurd is, is al erg genoeg.

Maak kennis met het disturbing verhaal van de 24-jarige Cailey uit Amerika. Connecticut, om precies te zijn. Zij shopt net als veel andere vrouwen bij Zara, waar ze onder andere een jurk vond die ze geschikt vond voor haar werk. Ze rekende de jurk af, nam ‘m mee naar huis en besloot een paar weken later om dit item naar haar werk te dragen. Wat bleek? Er was een muis in de voering van haar jurk genaaid – hoe de muis daar komt mag je zelf over nadenken… -, dus na een paar uur rook ze een wel heel vreemde geur. Logisch, het beest is (of was) al dood.


Maar niet alleen dat, volgens Cailey schuurde er ook iets langs haar been. Het was zo vervelend dat ze besloot om er even naar te kijken. Iets wat een loshangend draadje had moeten zijn, bleek een muis. Holy moly. Je begrijpt vast wel dat Cailey niet alleen uit haar stoel sprong, maar ook erg geschokt was. En inderdaad, nadat ze de jurk had uitgetrokken kwam ze erachter dat er een dode muis in de jurk zat. Om kippenvel van te krijgen.

Cailey klaagt Zara nu aan, want niet alleen is het ongehoord dat er een muis in je jurk genaaid is, ook heeft ze er uitslag van gekregen. Zo’n muis draagt namelijk ziektes met zich mee. Zara zelf heeft niet inhoudelijk gereageerd op de kwestie, maar gaat de zaak wel onderzoeken. Dit krijgt dus vast nog een staartje.

Mocht je benieuwd zijn naar de foto’s, dan kun je hier klikken.

Lees ook:

Beeld: iStock