Films & Series

Dit zijn ze: de nieuwe deelnemers van Oh Oh Cherso

De oerdomme uitspraken van Barbie, de flauwe grappen van Joey en Jokertje die je nooit kan verstaan omdat hij zo snel praat. Oh Oh Cherso is een onvergetelijk programma dat we nog altijd als guilty pleasure missen. Goed nieuws: de realityserie komt terug! Dit keer heet het het programma Oh Oh Daar Gaan We Weer én er zijn gloednieuwe gezichten. Dit zijn de eerste beelden van de nieuwe Oh Oh-deelnemers!

Je favoriete guilty pleasure is terug! Oh Oh Cherso komt weer op de buis, maar zonder Barbie, Jokertje en Sterretje. Er zijn gloednieuwe Hagenezen geselecteerd die weer net zulke gekke dingen mogen doen als de vorige cast. 

Tijdens de RTL-perspresentatie werden de eerste beelden bekend naar buiten gebracht. We zien de nieuwe groep en één ding is zeker: dit programma wordt minstens zo onvergetelijk! De hilarische quotes vliegen je nu al om de oren. Bekijk de onderstaande trailer en maak kennis met Damian, Shady, Wesley, Nicky, Amanda, Genieviève, Angelica en Simone die samen op vakantie gaan naar Mallorca. 

Oh Oh Daar Gaan We Weer is vanaf 8 november te zien op RTL 5.

Lees ook: